2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهم برنخورد شما خیلی نگران برادرشوهرتی عجیبه!

من بردارشوهر ندارم اصلا

ببین کی جوابتو داده بعد حرف بزن

مشخصه از خونواده شوهرت بد کینه ایی داری

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

من خیلی خیلی زیاد ازشون کوچیکترم اونا الان بچه بزرگ و نوه و ... دارن و خب طبیعتا آدمای قدیمی زیاد اهل مد و باکلاسی و ناز و ادا نیستن ...

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

چه ربطی داره شاید اصلا باقوم شوهر حال نمیکنه

دراین صورت خب نره تو اون مهمانی

هم اوقات خودشو تلخ کنه هم بقیه رو؟

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
برای منم همینطور ببین من لباسام هم اکثرا پوشیدست ولی مرتبه ولی میدونی چیه خودمو نمیگیرم اصلا خیلی خا ...

اره منم اکثرا لباسام پوشیدست ، من لیاس دارم مال چند سال پیش ولی میپوشم میگن از کجا خریدی

ما دوتا جاری هستیم

اون بیس بیس پنج سال از من بزرگتره

من کوچیکترم و قطعا ب روز تر لباس میپوشم

من:ارتباط برقرار کردن تو جامعه ک کاری نداره....راننده اسنپ:قابل نداشت.....همچنان من:سلام برسونید🥴🤧

2825
2823
2791
2779
2792