2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا وقتی گفتی مادرش مرده دلم سوخت 

ولی کاراش خیلی زشته .مثل بچه ده ساله رفتار میکنه 

به نظرم یکم بی تفاوت باش نسبت به این مسئله

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
همه فامیلا نزدیکاش از من انتظار دارن باهاش خیلی صمیمی باشم و رفت و امد کنم انگار که من روانپزشکم بخد ...

خب شایدهم مادرش فوت کرده تنهاس همی اینکه میگین۴۰سالشونه ومجردن

توروحیاتشون تاثیرمنفی گزاشته چون بی مادری خیلی سخت ترازبی شوهریه😔

ولی درکل اینکه چایی ونوشیدنی نمیخورن شایدفک میکنن شمانزاشتی براش شوهربیاد😄😄😄😄

ویااینکه وردی جادوش کردی کسی خوشگلیشونبینه😆😆😆

یه درصدم احتمال بده میگه این ازمن کوچیک تره اینجور

من ده سال بزرگترم اینجوری خونه موندم😅😅😅

هرکسی به به وقت یاری رهبرش درخواب باشدبالگددشمن ازخواب بیدارمیشود.             امام علی (ع)

من فکر میکنم این خانم مشکل ضعف اعصاب و افسردگی داره. دست خودش نیست. بنابراین به این چیزهای بد فکر نکنید. بذارید به حساب مریض بودنش. شما فکر نکنم تابحال با آدم مریض اینجوری زندگی کرده باشید بنابراین نمی تونید درکش کنید. این بخاطر از دست دادن مادرش اینجوری شده. من آدمهای مریض روانی زیاد دیدم. شما اهمیت ندین. بهترین کار همین هست. نمیخواد زیاد باهاش ارتباط بگیرین. به شوهرتون هیچی در موردش نگین اینجوری خیلی بهتره. اما خودتون رو ناراحت نشون بدین خوبه. وقتی اینجوری میکنه ناراحت بشین که بفهمه ناراحتین. اما به شوهرتون هرگز چیزی نگین. این خانم اگر مشکل روانی نداشت هیچ کدوم از این کارها رو نمیکرد و خوب بود باهاتون. متاسفانه فکر نکنم کسی از خانواده شون متوجه بیماریش شده باشه میزارن به حساب اخلاقش. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
خوبه خودش ببنه هرچی بگذره  بیشتر بهت حق  میده- زشته  کارش  مگه 10 سالشه

اره واقعا منکه تو اشپزخونه بودم داشت به باباش میگفت که خیلی کارش زشت بود یواشکی میگفت ولی من شنیدم 

به دل نگیر حسادت میکنه نمیدونه چجور خودش رو خالی کنه محل نزار گناه داره

اره واقعا خودمم دلم براش میسوزه که نمیتونه حتی جلو حسادتشو بگیره قبلنا نمیدونسم چرا اینجوری میکنه کار هنیشگیشه یا میاد خونمون با باباش دعوا میکنه یا گریه میکنه یا یهو بمن میپره