2777
2789
نمیدونم واقعا چیکارش کنم اخه ازدواج نکرده چهل سالشه هر وقت میاد خونمون دعوا درست میکنه بخدا از ذهنم ...

پس مشکل داره بنده خدا - خدا نکنه زن ها تا این موقع بمونند نمی گم همه عقده ای می شند اما اگر برای یکی ازدواج مهم باشه و ازدواج نتونه بکنه حالش خیلی بد می شه 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چی توفکرشه میگم نکنه فکر نیکنه دعا توش میریریزم

مگه اهل این چیزها هست خودش ؟ اخیرا رابطش با دوست پسرش بهم نخورده ؟

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر

نه نیست ولی هروقت میاد خونمون لب به چایی نمیزنه یا نوشیدنی اصلا خیلی بهم برمیخوره همه کاراش توهینه بخدا

اگه دوست پسر داشت که اینقد بدبخت نبود اصلا اخلاق نداره به همه شک داره نمیتونه اصلا با مرد رابطه داشته باشه

نه نیست ولی هروقت میاد خونمون لب به چایی نمیزنه یا نوشیدنی اصلا خیلی بهم برمیخوره همه کاراش توهینه ب ...

چند سالته ؟! باهاش فاصله ی سنیت کمه ؟! شوهرت چی می گه ؟! می فهمه این کارهای بدش را ؟! یا ماله می کشه ؟! 

اگه دوست پسر داشت که اینقد بدبخت نبود اصلا اخلاق نداره به همه شک داره نمیتونه اصلا با مرد رابطه داشت ...

مشکلش پس اساسی تر از این حرف هاست ! خودش را معلومه اصلا قبول نداره 

چند سالته ؟! باهاش فاصله ی سنیت کمه ؟! شوهرت چی می گه ؟! می فهمه این کارهای بدش را ؟! یا ماله می کشه ...

ده سال از من بزرگتره شوهرمم هیچیییییی نمیگه کاملا ماله میکشه اولاااا که اگه چیزی میگفتم که جبهه هم میگرفت 

عزیزم بی تفاوت باش. میدونم سخته ولی اگه نباشی تو بلندمدت داغون میشی. محل نذار

همه فامیلا نزدیکاش از من انتظار دارن باهاش خیلی صمیمی باشم و رفت و امد کنم انگار که من روانپزشکم بخدا من اوایل عروسی داغون شده بودم انتظارای بقیه و توهینای خودش چون مادرشم فوت کرده بود تازه

ده سال از من بزرگتره شوهرمم هیچیییییی نمیگه کاملا ماله میکشه اولاااا که اگه چیزی میگفتم که جبهه هم م ...

خوبه خودش ببنه هرچی بگذره  بیشتر بهت حق  میده- زشته  کارش  مگه 10 سالشه