2777
2789
عنوان

مدرسه ها شده مسخره بازی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 46 پست
همین دیگه من دهه شصتی هستم درسته معلم سالاری بود و بچه ها اذیت میشدن ولی معلم همه کاره بود تو درس دا ...

من یه روز از مامانم پرسیدم من بچه بودم تواصلا چجوری میفهمیدی من کدوم درسم،الانا همه شده شاد بچه میاد معلم از روی یه کتابی عکس میده میگه اینا مشق بچه اس،واسه اون عکس فرستادن راحته واسه ما سخت،اون ۶ تا میفرسته ما ۶ ساعت مینویسیم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم میاد از مدرسه،بعد ناهار شروع میکنم تکالیفشو،فقط دوساعت من باید بنویسم که اون بیاد توی جای خا ...

آخ گفتی

خیلی راحت کاربرگ میفرستن

تو خونه هم لم دادن که تاکیدم میکنن چاپ نکنید اینا رو تو دفتر بنویسید بچه ها حل کنن

والا مشقای ما بیشتر از بچه هان

🖤

آخ گفتیخیلی راحت کاربرگ میفرستنتو خونه هم لم دادن که تاکیدم میکنن چاپ نکنید اینا رو تو دفتر بنویسید ...

بخدا من دیگه دستم درد میگیره انقد که مینویسم

بعد سلیقه ام داره هر سوال با یه رنگی قشنگ اشکال و با شابلون صاف میکشم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

خیلی قشنگه 🥲

اره

همین دیگه من دهه شصتی هستم درسته معلم سالاری بود و بچه ها اذیت میشدن ولی معلم همه کاره بود تو درس دا ...

از معلم بودن حقوقشو میگیرن فقط

چقدر مادر بچه باید از روانش مالش و زمانش هزینه کنه که بچش یادبگیره

🖤

دیگه همه چیز پولی شدههمه هم خب تنبل تر شدن دیگه اونی که واقعا تلاش میکنه به چشم نمیاد

واقعا متاسفم

با دوستم نمونه قبول شده بودیم اون باید یه شهر دیگه میخوند حال پدر بزرگش خوب نبود🥲من باورم نمیشد سال بعد که اومد انتقالی بگیره بیاد پیشمون ثبت نامش نکردن فقط بخاطر اینکه یکی که همزمان برا ثبت نام اومده بوده صد میلیون بیشتر با عنوان کمک به مدرسه داده و جاش در شده بود💔تازه طرف حتی امتحان هم نداده بوده!

فقط میرم فقط فاصله میگیرم ازت...🚶

کتابها که اصلا از زمان احمدی نژاد تغییر نکرده اگه منظورت اینه کلاسها شده ۶_۳_۳ این دیگه مربوط میشه ب ...

چطور تغییر نکرده دقیقا بعد از اومدن حسن کلید کل سیستم آموزشی توسط بی سوادترین افراد زیر و رو شد

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
میانگین نمرات دانش آموزا تو ایران کمتر از ۹😐

حماسه های حسن کلید تا سالها بر تارک وجودی ملت ایران باقی خواهد ماند !

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄