2777
2789

یادم از بچگی راجع به همه چیز دروغ میگفت الان هم که شده ۱۵ سالش باز هم هیچ تغییری نکرده با اینکه پدر و مادرش به شدت با این موضوع مشکل دارند و کلی دعواش کردن بی تاثیر بود امروز هم به خودم سر یه جریانی دروغ گفت و اعصابم به هم ریخت با اینکه اصلاً چیز خیلی خاصی نبود چهها میشه کمک کنید چیکار میشه کرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من حس میکنم دروغ گفتن ژنتیکی و ارثی باشه

طرفای همسر من همشون از مرد و زن از دم دروغگو هستن

حتی سر مسائل ریز و بی اهمیت

اصلا ی وضعی

گر ک مجنونم شوی از هرچ لیلاسرترم😌 تاتویی سلطان قلبم عاشقی را از برم🫣واس منم:نفلهنفله😏....

خیلی وقت دیگه بیخیال شدم گفتم شاید خودش از سرش بیفته اما بیتأثیر بود

به شما ربطی نداشت که بیخیال بشید یا نه

دروغ از استرسه

ذهنش خیالباف شده

اطرافیانش آدمای درستی نبودن که بچه روانش براین روز افتاده

به شما ربطی نداشت که بیخیال بشید یا نهدروغ از استرسهذهنش خیالباف شدهاطرافیانش آدمای درستی نبودن که ب ...

آخه بارها گفته منو خیلی دوست داره و سعی میکنه بهم نزدیک بشه منم بارها غیر مستقیم نصیحتش کردم و گفتم دروغ گفتن کار خوبی نیست و یادش دادم که اضطراب از واقعیت نداشته باشه اما بیفایده است شاید واقعا به من ربطی نداره نباید اینقدر برم تو فکرش زبونم لال اینقدر خودکشی زیاد شده که فقط میترسم

فک میکنم احساس عدم امنیت زیادی تو زندگیش داره و با دروغ گفتن سعی میکنه از خودش محافظت کنه

دقیقاً درسته نمیدونم چرا چیزهای خیلی کوچیک رو برای خودش فوق العاده بزرگ میکنه مشکلاتی تو خانواده هست که من توی ۹۰ درصد خانوادههای ایرانی دارم میبینم این یه واقعیته