2821
2789

تنها دلیلم از این که تا الان واسه کنکور ریاضی خوندم، شیمی محض هست. شناخت خواص مواد، افکت مثبت روی محیط زیست، نانومواد و حسگر های پوستی ، بنظرم حتی خوندن راجع بهشون جذابه چه برسه به انجامشون.

امااا خیلی فعالیت هنری زیادی داشتم و دوستم که یه سال ازم بزرگتره و از مدرسه ی خودمون کنکور هنر رو دو رقمی آورد میگه حیف هست بری سمت مسیر های نظری خلاقیتت به فنا میره(تصویر سازی هام رو دید و شعر هام رو خوند)

و من واقعا نمی دونم چیکاار کنم....فقط شش ماه تا کنکور هامون مونده و هنوز دچار ابهامم....رها کردن چیزی که دو سال و نیمه متعلق بهشم، ریسک بسیار بزرگیه

اما در عین حال خوندن هنر می تونه خیلی قشنگ تر از دانشگاه های ریاضی باشه

اره همین الان

شرایطمو سنجیدم فهمیدم باید در کنارش ادامه بدم واقعا برام بهتر بود

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده. نمیدونم به سمت چی داریم میریم ولی سرعتمون خیلی زیاده.🫠 میگویند آزادی...بله من هم میگویم آزادی،ولی با مجوز من.شما آزادید تا فرمان مرا بپذیرید.تا سکوت کنید با دهان باز.من نگهبان صلحم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله دقیقا تو موقعیتتم ولی چند قدم جلوتر و برام خییلی سخت بود اخرش باخودم به این نتیجه رسیدم رشته نظری برم و واقعا هنرم کنار ادامه بدم انسانی رفتم دانشگاهمم حقوق و درکنارش عکاسی نجاری و...انجام دادم

چون دیدم منطقی هنرو تو خیلی اموزشگاهای ازاد با مدارک به شدت معتبر تر از دانشگاه میتونم ادامه بدم ولی نظریاو...رو نه

آدمی آه است و دَم
ولی با طراحی(صنعتی/لباس) هم خیلی دیدم اپلای تحصیلی کنن

عزیزم من خودم پنج ساله دارم واسه بقیه اپلای میکنم

من نمیگم نمیشه، بحث سخت تر پذیرش گرفتنه

بحث بورسیه گرفتنه

میدونی بورسیه نداشته باشی چقدر سخته زندگی کنی؟ مخصوصاً چند ماه اول

با این تورم، پدر باید چقدر در بیاره که ماهانه حداقل ۸۰۰ یورو بده به بچش برای زندگی

پول تمکن که میدن به سفارت هم بماند

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)