2777
2789
عنوان

با كاربريِ جديد اومدم

314 بازدید | 50 پست

من قبلا اسمِ كاربريم ي چيزِ ديگه بود،تعداد پُستامم خيلي زياد بود و كلي دوست داشتم اينجا.ليلي76,هارلي.نرگس-او،سياه چاله ي سفيد،آرسو،نگين،غلاغ سياه،زرشك پلو،بقچه،ملوريييينننو الي آخر كه الان ذهنم ياري نميده،به دلايلي كاربريمو پاك كردم،براي بچه ها دلم تنگ شد،با اين كاربري اومدم بيشترم جهتِ فان اين اسم رو انتخاب كردم اما شخصيتم كه عوض نشده.در كمالِ ناباوري ي عده انقدر بي ادبانه و بد برخورد كردن كه متأسف شدم،مگه ي اسم كاربري انقدر چشم درآره؟تعداد پست چي رو ثابت ميكنه؟هر كي قديميتره يعني  خونش رنگينتره؟فقط هارلي هموني كه هست باهام رفتار كرد،البته باقيِ دوستامو كه نام بردم توو پستي نديدم هنوز

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

خدای جذابیت اوج اعتماد به سقف😂

شوخی کردم دیدم ناراحتی مزاح کردم😊

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا!!! انگار قدیما همه شون خیلی خیلی ادم حسابین! نه اینکه نباشن اما مسلما توشون هم خوب هست و هم بد نمیدونم این تاریخ عضویت چرا واسه یک عده شده شجرنامه خانوادگی  و تحصیلات و شعور و....!!!!

منم مثل شما  انگار تو نيني سايتم بايد شناخته باشي تا باهات خوب باشن🤣

به خدا ي لحظه حس افسردگي بهم دست داد،همونايي كه كلي برام لاو ميتركوندن و از شوخيا لذت ميبردن الان فقط به خاطر اسم كاربري هزار جور حرف ناجور ميزنن،اعتماد ب سقف،كُشتي خودتو،حالمونو به هم زدي،يعني انقدر كمبود دارن كه نميتونن ي اسم كاربري ببينن،اينا ي خوشگل توو دنياي مجازي ببينن حتما خودكشي ميكنن

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
عزیزم من میشناسمت؟

نميدونم شايد ديده باشيم

آخ که این بعضیابه همه چی کاردارن😬 منم متاسفم براشون ایناهمونایین که همش چادرسرشونه وتوکوچه وخونه ب ...

چ ربطی ب چادر داره؟😕😏

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
به خدا ي لحظه حس افسردگي بهم دست داد،همونايي كه كلي برام لاو ميتركوندن و از شوخيا لذت ميبردن الان فق ...

عزیزم دیگه بچه دو ساله هم تشخیص میده اسم کاربریت فانه  !!شاید  بعضیا باهات شوخی میکنن و سربه سرت میزارن اما واقعا متاسفم واسه اونایی که انقدر جدی گرفتنو دلتو شکست😔