2789

میخوام واسه بچه دوم اقدام کنم پسرم4/5سالشه ولی دودلم ازیه طرف سنم میره بالا و فاصله سنی بچه ها زیاد میشه و از طرف دیگه معلوم نیست تو کشورمون چی قراره بشه خیلی سردرگمم اخه چیکار کنم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😐😐😐😐اینحوری مادر شمام نباید شمارو میاورد بخوای اینحوری فکر کنیم  نسل انسان منقرض میشه شما وصع مالیتون خوبه توانشو داری بیار کو ن لق دولت 😐

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست

بچه بیار یارانش رو بگیر خخ از این دولت بخاری بلند نمیشه و همش گند میزن پشت سرهم ما نباید کاری به کار اونا داشته باشیم و زندگی خودمون رو بکنیم

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

یه بچه بیار الان چند سالته؟؟

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

قطعا زندگیه شخصیه هر فردی به خودش ربط داره ولی نظره من اینه اگه وضعه مالی اوکی باشه بچه بیاد شما تا ابد نمیتونی بچه رو تو خونه نگه داری هر چقدم قانع بارش بیاری آخرش میره تو جامعه دوستاشو میبینه نیازایی داره بعدشم وقتی یه بچه داشته باشم تمامه تمرکزم رو میذارم رو تربیت و نگهداریه اون یدونه 

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی ...😍