2777
2789

نمک نشناسن دیگه بهشون رو نمیدم پشتم حرف بزنن

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

اصولا برا خانواده شوهر کاری نکنی و محل نزاری عزیزتری تا...

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعصابم از دیشب خورده دیدم کمر مادرشوهرم درد میکنه براش شام بردم من خوش نمک غذا میدرستم شوهرم اومد خونه گفت چرا به مامانم غذای شور میدی و دعوا بحث 

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

من اینقدر تو خونه و بیرون کار میکنم زندگی و جهارم از همه بهتره بعد شوهرم میگه تو زن زندگی نیستی زن داداشم زن زندگیه چون خودش شیر میگیره ماست میکنه و میدون بار میره برا خرید 

یعنی جاریم با اینکه تازه ازدواج کرده ولی از من بزرگ تره و ترشیده بود خودش رو بند ما کرده حالا عزیز شده جهازش همش پلاستیک ولی حرص ادم در میاد وقتی میبینه این خانواده شوهر کلا بیشعورن بعد این شوهر خر من نمیگه که من ماهی دو تومن تو خونش میارم چشمش به همون ماست و پیدون باره 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
اعصابم از دیشب خورده دیدم کمر مادرشوهرم درد میکنه براش شام بردم من خوش نمک غذا میدرستم شوهرم اومد خو ...

بگو میخواستم بفرستم سینه قبرستون ننتو انشا الله دفعه بعد سم میریرم توش به جا نمک 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
بگو میخواستم بفرستم سینه قبرستون ننتو انشا الله دفعه بعد سم میریرم توش به جا نمک 

بشکنه دستم نمک نداره 

اعصابم از دیشب خورده دیدم کمر مادرشوهرم درد میکنه براش شام بردم من خوش نمک غذا میدرستم شوهرم اومد خو ...

عب نداره عزيزم

برات تجربه شد كه ديگه كوچكتري كاري براشون نكني

مادر يك گل رز هستم و تو يك جزيره كوچيك زندگي ميكنم