2777
2789
عنوان

بارداری

101 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من یه ماهه که اقدام به بار داری کردم هر ماه هم پریودیم سر وقت شروع میشه اما این ماه سه روز عقب افتاد الانم فقط لکه بینی دارم شروع نمیشه قطعو وصل میشه 😂چه کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم وقتی اقدام به بارداری میکنی چون بدن اسپرم رو نمیشناسه وقتت هی جلو و عقب میشه و لک میبینی تا پری شی . ممکنه چند ماه اینطوری بشی . بعدشم زود باردار میشی. البته ممکنم هست باردار باشی . الان میتونی بی بی چک بذاری

استرس برای بارداری خیلی بده من ماه قبل فکرم به این بود که کی پری بیاد ویتاگونس بخورم ولی خداروشکر نیومد و خدا بهم نی نی داد

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
استرس برای بارداری خیلی بده من ماه قبل فکرم به این بود که کی پری بیاد ویتاگونس بخورم ولی خداروشکر نی ...

اخی عزیزم مبارک باشه ایشاالله صحیحو سالم به دنیا بیاد😘😘

سلام دوستان به نظرتون بعد چهار روز عقب افتادن پریود میشه ازمایش خون برای بارداری داد من باید ۹پریود میشدم اما سه چهار روز عقب افتاد از دیروز شروع شده اما خیلی خیلی کم میاد مثل لکه بینی همیشه پریودم سر وقت بود این بار نمیدونم چرا شروع نمیشه چند بار هم بی بی چک زدم منفی بود 

یعنی به نظرتون بخواطر استرسه که جلوشو میگیره؟

منم اینجوری بودم.

تست زدم مثبت شد.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
ازمایش خون منظورته

نه فکر کردم پربود شدم ولی هی لک و خون میومد و قطع میشد بعد بی بی زدم مثبت شد.

بعد هم که ازمایش دادم و اونم مثبت 

بود

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   lyaaaaa  |  7 ساعت پیش

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش