2777
2789
عنوان

شب مهمان دارم 😭

249 بازدید | 16 پست

امشب مهمان دعوت کردم برای اولین بار

از اونجایی ک خونواده شوهرمم همیشه باید باشن اونام هستن 13 نفر مهمان میشه با اونا

از صبح حالم بده 😭 افسردگی گرفتم خودمو گم کردم ک چیکار کنم 

غذا رو چیکار کنم استرس دارم ک خراب نشه

حالا بگید مرغ رو چجوری درست کنم؟ ی مدلی ک هم راحت باشه هم مجلسی

قبلا ها اکبر جوجه درست میکردم ولی خیلی زحمت داره حوصله شو ندارم

از نت دستور پخت بگیر. اندازه هارم به نسبت مهمونات زیاد کن. از اقوام شوهر بگو بیان کمکت

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واي منم چند ماه عروسي كردم هنوز هيچكس خونم دعوت نكردممممم  دلم ميخواد دعوت كنم ولي استرس ميگير ...

ب مامانت بگو بیاد کمکت

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
از نت دستور پخت بگیر. اندازه هارم به نسبت مهمونات زیاد کن. از اقوام شوهر بگو بیان کمکت

وای نه  از اقوام شوهررررر اووووه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

اخی عزیزم برو تاپیک مرغ مجلسی سایو جون نگاه کن

دیگه چه غذاهایی میخوای درست کنی?

سالادت از الان درست کن روش سلفون بکش بزار تو یخچال

بشقاب و قاشق و چنگال و لیوانات ....آماده کن 

برنجت عصری زودتر آبکش کن آماده کن

اگه پلوپز داری تو اون درست کن بی دردسر

خدایا مرسی عشقم آفریدی👶❤
واي منم چند ماه عروسي كردم هنوز هيچكس خونم دعوت نكردممممم  دلم ميخواد دعوت كنم ولي استرس ميگير ...

از من به تو نصیحت که نکننننن

بعد اینجوری مث من میمونی تو گِل

اخی عزیزم برو تاپیک مرغ مجلسی سایو جون نگاه کن دیگه چه غذاهایی میخوای درست کنی? سالادت از الان درس ...

مرسی عزیزم

پلو پزم کار نکردم باهاش تا الان میترسم خراب کنم 

دیگه قیمه میذارم 

مرغ رو با نمك فلفل ادويه كمي دارچين پياز بذار بپزه 

مثلا ١٠ دقيقه 

آبش رو بريز بره

كره رو بريز تو ماهيتابه 

زعفرون پودر شده بهش اضافه كن

مرغها رو از دو طرف توش سرخ كن 

سس هم جدا درست كن با كره رب گوجه يكم زعفرون خياي كم دارچين و يه ليوان آب بذار يكم بجوشه 

بعد بريز رو مرغا از دو طرف سرخش كن 

آلو ترش هم بريزي خوشمزه ميشه 

درش رو ببند هر دفعه زير و رو كن 

خدا جون میشه محکم بغلم کنی تا یه دل سیر تو بغلت گریه کنم.....

اوووه اووووووه چه کسی اقوام شوهر!!!!!

الان شوهرم یکم گردگیری کرد برام کلی غرغر کرد سرم

بهش گفتم خوبه برا خودم نیس یا از فامیلا من دعوت نیستن ک اینجوری میگی 

نه استرس نگیروقورمه سبزی درست کن همه هم دوس دارن باسلاداولویه وژله وچیزکیک

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍

عشقم تونستی ژله هم درست کن سفره قشنگ میشه. مهمونی رو کوفت خودت و همسر و مهمونات نکن حالا. با خوشی برگزار کن

زرشک پلو خوبه. سفره رو قشنگ میکنه. یا بسته به ذائقه مهمونات لوبیا پلو یا عدس پلو. قورمه سبزی حتی