بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه های من ۴ ماه و نیمه ان ؛ معمولا خودشون هر ۳یا۴ساعت بیدار میشن ولی من به اون یکی که خوابه همشیرمیدم
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
سلام کسی تونست جواب منو بده لطفا راهنماییم کنه من ماه اول بارداریم هست امروز فهمیدم پسر دارم اگه بخا ...
چطور میخوای جنسیتش رو تغییر بدی؟؟🤐
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
چیز دیگه که باید بگم من باردار شدم ماه اولم هست سن من 2ماه دیگه 40سالم میشه بنظرتون بچه نگهدارم؟بچه ...
اگه ماه اولته چطور فهمیدی پسره؟؟؟ بعدشم ربطش ندین به سن !
تمام غربالگری ها رو سونوها رو انجام بده انشالله مشکلی نداره :)
مرسی عزیزم از نگرانی استرس خواب ندارم ..نه من جنسیتشو نمیدونم نگفتم که جنسیتش چیه ولی چون مسر دارم گ ...
انشالله که دختر باشه :))
ولی من زیاد دیدم بارداری تو این سن !! همشونم صحیح و سالم دنیا اومدن 😍