2777
2789
عنوان

تولدمه 💔🥲

114 بازدید | 14 پست

بدترین تولد عمرم

همیشه برای یلدا و تولدم ذوق داشتم

همیشه میرفتم دنبال کیک و تنقلات

ولی الان یه آدم افسرده و گریون

امیدوارم سال دیگه رو نبینم :)

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

تولدت کلی مبارک باشهههههه دختر قشنگم هزار ساله بشی نگو اینجوری مگه چیشده فدات بشم؟

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تولدت کلی مبارک باشهههههه دختر قشنگم هزار ساله بشی نگو اینجوری مگه چیشده فدات بشم؟

میخوان من با کسی آشنا بشم برای ازدواج ولی تو دلم یکی دیگه است دارم عذاب میبینم 😭

تولدت کلی مبارک عزیزم انشاالله همیشه سلامت باشی و لبات بخنده ❤️❤️❤️چرا قشنگم چیشده ؟

مرسی عزیزم

تو تاپیک قبلمگقتم🥲💔

میخوان من با کسی آشنا بشم برای ازدواج ولی تو دلم یکی دیگه است دارم عذاب میبینم 😭

میدونم خیلی سخته نگران نباش نمیتونی با خانوادت صحبت کنی؟ بگی من فعلا قصد ازدواج ندارم یا بهونه بیاری؟

با به اون آقا بگو من نمیخوام باهات ازدواج کنم ولی خانوادم مجبورم کردن تا حداقل اون پا پس بکشه؟

یا به مشاور تلفنی رایگان زنگ بزنی؟۱۴۸۰

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

میدونم خیلی سخته نگران نباش نمیتونی با خانوادت صحبت کنی؟ بگی من فعلا قصد ازدواج ندارم یا بهونه بیاری ...

قبول نمیکنن

الان شدم ۲۹ ساله

میگن همه فامیل برات ناراحتن ازدواج نکردی

من اصلا به فکر ازدواج نبودم همین امسال ارشد گرفتم سرکار میرم خداروشکر از نظر ظاهری خوبم

خواستگار هم خونوادش به شدت مذهبی باباش آخوند

دوست ندارم نمیفهمن😭