2777
2789

مال من بلنده موخوره زده نمیخوام کوتاه کنم
چطوری میشه درمانش کرد/؟

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موهام تا روی باس نم بود

موخوره گرفت تا سرشونم کوتاه کردم

یاااادم نمیره اولین قیچی که زد اشکم داشت میومد

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

ازمن تاپایین باسنمه
نامزدمم نمیذاره کوتاه کنم
موندم چکارکنم    

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم
مال من بلنده موخوره زده نمیخوام کوتاه کنم چطوری میشه درمانش کرد/؟

نوک موخوره ها رو قیچی کن سرشو روغن زیتون بزن دیگه موخوره نمیگیره

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷
من خيلي موخوره داشتم الان اصلا ،چون اصلا باز نگه نميزارم كراتين هم كردم ٣ ماه پيش بي نهايت راضيم&nbs ...

من موهام تایکم ازشانه ام میادپایبن موخره میزنه ناجور، علتش چیه؟

مورایعنی بایدببندیم؟

تارهای موم هم خیلی نازک😩

برو ارایشگاه بده برات نوک گیری کنه که فقط موخورن هاش بره وکوتاه نشهیبارم کراتینه کن بعدشم مداوم نرم کننده بزن تو حموم.منم تا زیر باسنمه.یساله نرم کننده میزنم اصلا موخوره نمیده.موخوره از خشکیه.وازلین هم میتونی بزنی پایینشون

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
برو ارایشگاه بده برات نوک گیری کنه که فقط موخورن هاش بره وکوتاه نشهیبارم کراتینه کن بعدشم مداوم نرم ...

منم همین تجربه رو داشتم رفتم سراغ نرم کننده با این که فقط به ساقه می زدم ریزش شدییید گرفتم الان محلول شیوانا رو می زنم بهترم

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
منم همین تجربه رو داشتم رفتم سراغ نرم کننده با این که فقط به ساقه می زدم ریزش شدییید گرفتم الان محلو ...

میشه لطف کنی محلول شیوانا رو بگی

همسـرم هیچ وقت تورانخواهم بخشــید..

باید نوک موهات رو کوتاه کنی.

نوک موهات رو چرب نگه دار .

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
منم همین تجربه رو داشتم رفتم سراغ نرم کننده با این که فقط به ساقه می زدم ریزش شدییید گرفتم الان محلو ...

نه برامن نمیریزه اصلا.سرم موهم خوبه دوفازیه.اسپری میکنی.یا نرم کننده موی کودک همون که گره باز کنه اونم خیلی عالیه مثل ابریشم میشه مو.حالا به موی هرکسی یچیزی میسازه

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
من موهام تایکم ازشانه ام میادپایبن موخره میزنه ناجور، علتش چیه؟ مورایعنی بایدببندیم؟ تارهای موم هم ...

علتش خشکیه موهاتونه.چرب  نگهشدار.وازلین بزن نوک موهاتو بعدم ببند بذار بمونه.نمیخواد بشوری.یا روغن زیتون یا روغن نارگیل.هرچی دسترسی داری بزن پایین موهات حل میشه