2777
2789
عنوان

خدایا از ناراحتی خوابم نمیبره

415 بازدید | 22 پست

چرا من انقدر بدبختم و چرا همیشه استرس همه خانواده واسه بچه کوچیک خانوادس کاش من میمردم ...

یه شوهر خواهر عوضی دارم و خواهر ساده لوحم .

شوهر خواهرم یه زنی روـ۶ساله صیغه کرده .وکلا همین یه مورد خیانتو نکرده هزار بار دیگه تو این مدت با هزارتا زن رفیق بوده خواهر احمق من همیشه میبخشه و پای زندگیشو دوتا بچش میمونه ادامه دارد...

در انتظار آینده برام دعا کنید لطفا

حالا این خیانت کردنش به درک اصلا بمن چه که خواهرم تونسته تا الان طاقت بیاره .

البته من امشب فهمیدم۶ ساله  زن صیغه ای داره 

زن صیغه ایش از شانس بد من همسایه قدیمی مادر شوهرم و دوست صمیمیه عمه شوهرمه ....ادامه دارد

منم بچه کوچیکم همیشه استرسا واسه منه و مشکلاتشونو میارن واسه مت بدبخت منم حرصشو می خورم😢

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنیکه هرزه رهمه چیه رابطشونو به عمه ی شوهرم گفته .

و شوهر احمق خواهرم پیشش درمورد ما حرف زده یه سری دروغ و اراجیف به زنه گفته زنه هم زنگ زده مادرشوهرم همه حرفارو به مادر شوهرم گفته 

مادرشوهرمم  گفته این حرفا بتو نیومده تو زندگیه بچم مشکل ننداز وگرنه بامن طرفی اسم عروسمم تو دهنت نیار 

عمه ی شوهرمم هرچی میدونسته به مادر شوهرم گفته .خیلی خجالت میکشم احساس شرمندگی میکنم حالا که فهمیدم .

از طرفی دلم میخواد داداشمو وردارم و برم سراغ داماد بیشرفمون ازطرفی شوهرم گفته اگه دخالت کنی من میدونم و تو 

از طرفی دلم داره برا خواهر ساده ام کباب میشه و میخوام یجوری نجاتش بدم ولی هیچ کاری ازم برنمیاد و نمیدونم چیکار کنم .

از طرفی هم با خودم میگم این زنه این چرتو پرتارو به مادرشوهرم گفته فردا از سر کینه اش حرفای بدتری نزنه که باعث بیشتر رفتن ابرومون بشه .

منم بچه کوچیکم همیشه استرسا واسه منه و مشکلاتشونو میارن واسه مت بدبخت منم حرصشو می خورم😢

خیلی بده همه استرسا پای ما ته تغاریاس چه بخوایم چه نخوایم پیرمون میکنه 

هرچی در مقابل این آدمها کوتاه بیای هارتر میشن...باید بنیشونیشون سرجاشون واقعا....بت برادرت یا هرکی کمک بگیری و نذاری پر روتر بشن...هرچی شما عقب بشینید اون بیشتر دور برمیداره

دخترم همه ی دنیای منه  
خواهرت برا چی جدا نمیشه؟؟؟؟ خدایا هر دفعه میگم پامو تو این نی نی سایت نذارم که اعصابم بهم نریزه ...

شاید چون احمقه .

خودشو به نفهمی میزنه 

هرچی در مقابل این آدمها کوتاه بیای هارتر میشن...باید بنیشونیشون سرجاشون واقعا....بت برادرت یا هرکی ک ...

فقط میترسم زندکی خودم بهم بریزه چون شوهرم گفت دخالت کنی و چیزی بگی من میدونموتو

ولش کن دخالت نکن. وقتی خواهرت با این مسئله کنار اومده تو چرا خودت اذیت می کنی.

فقط به گوشش برسون که به فامیلای شوهرت کاری نداشته باشه

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 

عزیزم‌معلومه مادرشوهرت زن عاقلیه و شمارو خوب میشناسه میدونه اونوخانم فقط ی هرزه ی حسوده که قصدش هم‌جنحاله میخواد دعوا راه بیافته وخواهرت بفهمه و زندگی اش بپاشه

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢