2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ارشد بدون فاند یک سال ucl

خب واقعا اگه میتونی هزینه سلف فاند خوندنو بدی قطعا یو سی ال ای

فقط الان چه جوری میخوای اپلای کنی برای امریکا؟

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

خب واقعا اگه میتونی هزینه سلف فاند خوندنو بدی قطعا یو سی ال ایفقط الان چه جوری میخوای اپلای کنی برای ...

Ucl که لندن مدارکم را فرستادم شروع تحصیل از شهریور پولم اره حداقل را دارم، اما چون سی سالم دوست داشتم کاری برم اینجام کارمند دولتم

🥰🥰

زبانت خوبه ؟زبان خیلی مهمه لاتا ری هم لغو شده المان شاید بتونی بری

ربطئی به لاتار نداره من آمریکا نمیخوام برم زبانم یه دو سه ماه دیگه به سطح قابل قبولی میرسه

🥰🥰

Ucl که لندن مدارکم را فرستادم شروع تحصیل از شهریور پولم اره حداقل را دارم، اما چون سی سالم دوست داشت ...

اهان ببخشید فکر کردم ucla

راستش من به نظرم کالج های لندن اسکمند

وقتی میشه تو اروپا به راحتی تو دانشگاهی درس خوند که شهریه رو ویو میکنه یا خیلی کمترن مثل اسکاندیناوی

و معمولا این کشورا به زبان انگلیسی هم مستر ارائه میدن

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

اهان ببخشید فکر کردم uclaراستش من به نظرم کالج های لندن اسکمند وقتی میشه تو اروپا به راحتی تو دانشگا ...

علت انتخابم یک ساله بودنش هست و اینکه بعد از تحصیلی دو سال فرصت کار داری رشته من هم المان و لندن بازار کار خوب داره که من زبان آلمانی دوست ندارم وقتشم ندارم یه دلم میگم همین جا بمونم کارمندم

🥰🥰