2821
2789
عنوان

فریز دهانه رحم

116 بازدید | 10 پست

سلام خانوما من بعد از ازدواج همیشه عفونت داشتم ۲بار هم کورتاژ شدم دهانه ی رحمم زخم شد چندبار پلاسما انجام دادم بعدش سریع باردار شدن و دخترم به دنیا اومد بعد دوباره یه سقط دیگه داشتم و کورتاژ شدم و زخم گرفتم دکتر اینبار برام فریز انجام داد شما انجام دادین ؟خوب بوده؟یا زخم برگشته؟من دیگه از ترشحات بد بو خسته شدم خیلی هم دارو مصرف کردم و رعایت کردم ولی تاثیر نداشت امیدارم این سری جواب بده

من فریز انجام دادم خوب بود زخمم بزرگ بود خوب شد

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم متاسفانه درگیرم

البته اینم بگم 10 تا دکتر رفتم گفتن زخم دهانه رحمه

یکی رفتم جدیدا میگه افتادگی رحمه

خسته شدم از بوی بد زردی ترشح

نمیدونم واقعا دیگه

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

من فریز انجام دادم خوب بود زخمم بزرگ بود خوب شد

من دیگه از امپول و سرم خسته شدم گفتم شاید فریز جواب بده دلم برای شوهرمم میسوزه خیلی مراعاتمو میکنه دکتر زنان هم هزینه میخواد

من دیگه از امپول و سرم خسته شدم گفتم شاید فریز جواب بده دلم برای شوهرمم میسوزه خیلی مراعاتمو میکنه د ...

فریز کن خودتو راحت کن یه بار هزینه کنی خوب میشی

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️