2777
2789
عنوان

حامله هایی که بیدارین بیاین دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 209 پست
وای من که تازه ۶ ماهم داره تموم میشه اصن داغونما ۳ ماااااااه دیگ مونده وای خیلیه 

از الان بی طاقتی میکنی؟

اینطوری ک تا ۳ ماه دیگه خیلی اذیت میشی !!

فعلا ب زایمان فکر نکن ... در نظر بگیر ک حالاحالا ها از زایمان خبری نیست ! 

انشاالله براحتی و بسلامتی بگذرونی این ۳ ماه و نینی تو سلامت بغل بگیری عزیزم😉😍❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ميگم يه سوال دارم شما واكسن كزاز زديد؟ من كه دبيرستان هم نزدم الان هم ٢٨ هفته و ٢ روز هستم دير نشده ...

من ماه ۷ گفتن بیا بزن 

یه دختر دارم شاااااه نداره 😍😍😍😍😍
از الان بی طاقتی میکنی؟  اینطوری ک تا ۳ ماه دیگه خیلی اذیت میشی !! فعلا ب زایمان فکر نکن . ...

ووییی من از ۳ ماهگی واقعا منتظرم روز شماری میکنم 

یه سوال دیگ وقتی میخواین از این دنده به اون دنده بشید میشینین؟ اگ اره از چند ماهگی به بعد؟ 

من هیچ وقت ننشستم

همیشه یواش میچرخم درازکشیده ..همیشه هم موقع اینکار از لگن درد میمیرم ...😓

من هیچ وقت ننشستم همیشه یواش میچرخم درازکشیده ..همیشه هم موقع اینکار از لگن درد میمیرم ...😓

وای منم...😢😢😢 گاهی وقتا خیلی میترسم ک نکنه ناف بره دور گردن بچه خیلی میترسم

یه سوال دیگ وقتی میخواین از این دنده به اون دنده بشید میشینین؟ اگ اره از چند ماهگی به بعد؟ 

نه من از دکترم پرسیدم گفت نه اصلا تاثیر نداره رو اینک بند ناف گره بخوره دور گردن جنین... گفت پایه علمی نداره

پس چرا من اصلا دلم نمیخاد تموم شه این دوران هرقدر زدیک میشم بیشتر میترسم و استرس دارم واقعا میترسم ...

والا منم میترسم .. خیلی زیادم میترسم ... ولی انقدر برا دیدن بچم هیجان دارم ک میگم هر چقدرم ترسناک باشه میرزه 😍😍😍

برا دیدن دخترم دل تو دلم نیست 😇🤗

يعني چند هفتگي؟ 

یعنی ۲۶ و ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ هفتگی که ماه ۷ میشه البته من دبیرستان زدم منتها فک کنم واس ضرر نداشتنش گفتن ماه ۷ بیا بزن