2821
2789

من الان ۲۶ سالمه

تا الان هرچی پسر سمتم اومده چه سنتی چه غیر سنتی رد کردم

البته طبق نظر دوستم

این وسط هم پیشنهاد مردای متاهلی بوده متاسفانه که با ارجاع دادن من به دوستای مشاورم به زندگیشون خدارشکر برگشتن شاید خیلی از دخترا این کارو نکنن

ولی واقعا اینهمه صبوری حفظ خودم واقعا لایق یه پسر خوبم که مهربون باشه درکم کنه و دوسش داشته باشم

به نظرتون میاد همچین آدمی ؟ یه مدیوم به کل ناامیدم کرد منی که اینهمه به زندگی بقیه کمک میکنم نباید خودمم یه زندگی خوب تشکیل میدادم؟

برام دعا کنید لطفا دعا شما یه چیز دیگست

تاپیک آخر منو بخون، تنها نیستی

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من که قلبم درد میکنه

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

منم همین حس و دارم واقعا به نظرم خدا اصلا من و نمیبینه هرچقدر سعی میکنم قدم بردارم به سمتش اون من و پس میزنه من و تنها گذاشته توی این زندگی متاسفم برای خدایی که من میپرستمش متاسفم که اینقدر سنگدله

خب چرا رد کرذی؟

اگه دوستی بود که رد میکردم اگه هم سنتی پسرایی بودن ک شبیه من نبودن منظورم فرهنگیه حتی به وضع مالیشونم نگاه نمیکردم فقط فرهنگ

یه سریام .....

البته دوستم هم خیلی موثر بود تو رد کردن اینا

ان شاالله قسمتت به زودی میرسه، بسپار بخدا

امیدوارم خدا اینطوری امتحانم نکنه

چون امتحان سختیه

چشم مرسی عزیزم

چطوری مردا رو فرستادی مشاوره؟ اینا رو هیچ رقمه نمیشه درست کرد

نگران نباش به زودی ازدواج میکنی شوهرت انقدر ور دلت میشینه که میگی کاش دو دیقه بره بیرون از خونه یکم نفس بکشم😂❤

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز