2777
2789
عنوان

خواهرم میگه

138 بازدید | 13 پست

بچه ها من دختر خواهرم ترم اول دانشگاه هست و با یه اکیپ رفتن بیرون هم دختر و هم پسر حالا خواهرم فهمیده زنگ زده میگه باهاش حرف بزن

بنظرتون من خودمو قاطی نکنم بهتر نیست؟؟

انسانیت......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلش چیه اینا مال ترم یکه دو به بعد همه از هم بدشون میات

میگه بهش بگو اینکارا رو نکنه و با پسر بیرون نره و

بهش میگم تازه اولشه براش جالبه یواش یواش با محیط آشنا میشه و این شرایط رو میپذیره و سمت بقیه نمیره اما میگه دیگه نمیخوام بزارم بره دانشگاه

میگه اخلاق و رفتارش عوض شده

انسانیت......

چی شده مگه

میگه بهش بگو با این پسرا بیرون نره

بهش میگم تازه اولشه براش تازگی داره بعد یه مدت براش عادی میشه میچسبه به درسش میگه باهاش حرف بزن

میگه بهش بگو نمیزارم بره دانشگاه

منم گفتم بهش اعتماد کت اما گوش نمیده

میگه باهاش حرف بزن

انسانیت......

رفتن بیرون مهم اینه کجا رفتن،بعدشم به اخلاق خواهرزاده ت هم باید آگاه باشید ،یه نفر میگه ممنون خاله چشم حواسم هست اگه احساس خطر کنم نمیرم ،یکی هست میگه پدر دارم مادر دارم تو رو سننه

همه چی به رفتار خواهرزاده ت مربوطه،فقط دخالت جوری نباشه که حس بچه بودن بهش دست بده بگه مگه من بچه ام

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
میگه بهش بگو با این پسرا بیرون نره بهش میگم تازه اولشه براش تازگی داره بعد یه مدت براش عادی میشه میچ ...

چقدر جدی گرفته مادرش

این چیزا به نظرم اصلا دور از انتظار نیست

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

رفتن بیرون مهم اینه کجا رفتن،بعدشم به اخلاق خواهرزاده ت هم باید آگاه باشید ،یه نفر میگه ممنون خاله چ ...

رفتن کافه و پارک

با دختر خواهرم رابطم خوبه اما اصلا در این مورد باهام حرف نزده به خواهرم میگم اگه میخواست من بدونم منو در جریان میذاشت

منم میگم اگه بخوام بهش تذکر بدم فکر میکنه بچس و حتی ممکنه لج کنه و بدتر بشه شرایط

انسانیت......

چقدر جدی گرفته مادرشاین چیزا به نظرم اصلا دور از انتظار نیست

به خواهرم میگم چند ماه دیگه از سرش میفته و به روال قبل برمیگرده میگه رفتارش عوض شده پرتوقع شده به حرفام اهمیت نمیده

بنظرت من باهاش حرف بزنم و یا بگم این یه مسئله خانوادگی هست و دخالت من درست نیست

انسانیت......

به خواهرم میگم چند ماه دیگه از سرش میفته و به روال قبل برمیگرده میگه رفتارش عوض شده پرتوقع شده به حر ...

بهش بگید که مادرت گفته اخلاقات عوض شده از وقتی میری دانشگاه و با بچه میرید بیرون.

بگید تا حساب کار دستش بیاد

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

بهش بگید که مادرت گفته اخلاقات عوض شده از وقتی میری دانشگاه و با بچه میرید بیرون.بگید تا حساب کار دس ...

باشه ممنونم

بنظرت بگم بیاد خونمون اگه خودش خواست و برام از دانشگاه گفت خواهرانه باهاش حرف بزنم و اصلا از جنبه نصیحت وارد نشم

انسانیت......

باشه ممنونم بنظرت بگم بیاد خونمون اگه خودش خواست و برام از دانشگاه گفت خواهرانه باهاش حرف بزنم و اصل ...

ازش بپرسین هرجور راحت بود

بعدم حالت اطلاع رسانی بهش بگین که متوجه شه مادرش فهمیده ، حواسش به رفتار و اخلاقش باشه