2777
2789
عنوان

خوشبختی😕

169 بازدید | 10 پست

یکی بیاد از خوشبختیش تعریف کنه.ازاینکه شوهرش میمیرع براش ومادرشوهرش مث فرسته اس بخدا دیووانه شدم تواین سایت..بیاین تا بفهمم آدم خوشبختم وجود داره بیاین تا آروم بگیرم خوشبختاااااااااااا کجایین😫😩😫

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍

اينجا كسي جرات نداره از خوشبختيش حرف بزنه از بس بلانسبتِ ي عده آدماي تنگ نظر و حسود زياده،دو بار بگي خوشبختم تمامِ عقده هاشونو رووت خالي ميكنن

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
اينجا كسي جرات نداره از خوشبختيش حرف بزنه از بس بلانسبتِ ي عده آدماي تنگ نظر و حسود زياده،دو بار بگي ...

خسته شدم بس که تاپیک خیانت ومادرشوهرخوندم.دیدگاهم نسبت به همچی عوۻ شده توی دنیای واقعی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرشوهرمن زن بسيار متدين باشخصيت خوش برخورد و تحصيل كرده اس همسرم هم خداروشكر باتقوا ،چشم پاك و صب ...

خوشبختشین گلم

خسته شدم بس که تاپیک خیانت ومادرشوهرخوندم.دیدگاهم نسبت به همچی عوۻ شده توی دنیای واقعی

چون طرفدار بيشتر داره،من امروز اينجا تازه عضو شدم،اسمِ كاربريمو جهتِ فان گذاشتم،پستامم فانه،يه عده انقدر بي ادبانه و پر از عقده برخورد ميكنن كه آدم نديده ازشون متنفر ميشه و دعا ميكنه ديگه چشمش بهشون نيفته،شما هم ازين مدل تاپيكا رد شو،برو توو تاپيكايي كه حالتو خوب ميكنه و بچه ها رو گلچين كن براي هم صحبتي

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

من خودم عاشق مادرشوهرمم عاشق شوهرمم انقدردوسشون دارم که حد نداره بخدا ولی اینجا که میام تاپیکارومیبینم افسرده میشم