2777
2789
عنوان

چطور میتونم به دوستم کمک کنم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 29 پست
آره ولی منو قسم داد که به کسی نگم میترسم برم به شوهرش بگم یکار دست خودش بده دیگه پیش منم دردودل نکن ...

تشویقش من بره پیش مشاور - خیلی حرف هاش را باور نکن - آنقدر که تو غصه می خوری معلوم نیست واقعا اون ناراحت باشه البته خواهش می کنم ناراحت نشو فقط یه حدسه !!! برای همین برای اینکه رابطت همیشه باهاش بمونه ‌ خراب نشه تشویقش کن بره پیش مشاور 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
من فقط اینو میدونم  قرار نیس با اومدن بچع چیزی درست بشه مگه بچه اچار فرانسه خونه و زندگیه

نمیدونم

بخدا من بچه ها که به دنیا اومدن خیلی رابطه خودم  شوهرم بهتر شد

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم بخدا من بچه ها که به دنیا اومدن خیلی رابطه خودم  شوهرم بهتر شد

عزیزم

خودت داری میگی ی سال ازدواج کرده خییلیی مشکل دارع ازدواج ناخواسته چن ماهم قهر کرده رفته

این ازدواجو بچه بیاد درست کنه!!!

تشویقش من بره پیش مشاور - خیلی حرف هاش را باور نکن - آنقدر که تو غصه می خوری معلوم نیست واقعا اون نا ...

نمیره پیش مشاور الان بش زنگ زدم داشت گریه میکرد

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
عزیزم خودت داری میگی ی سال ازدواج کرده خییلیی مشکل دارع ازدواج ناخواسته چن ماهم قهر کرده رفته این ...

آخه بچهه گناهداره سقطش کنه😭😭فک کنم تا الان قلبش تشکیل شده

نمیره پیش مشاور الان بش زنگ زدم داشت گریه میکرد

ببین باور می کنی کسی کسی را دوست نداشته باشه تو این موقعیت باهاش ازدواج کنه ؟ و بعد هم حامله بشه ؟

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
ببین باور می کنی کسی کسی را دوست نداشته باشه تو این موقعیت باهاش ازدواج کنه ؟ و بعد هم حامله بشه ؟

آره بابا هم فامیله هم دوستمه از همه چیش خبر دارم

زندگیشون که فعلا به هییچی بنده همین چن روز پیش یه جرو بحث اساسی داشتن همی الانشم جدا میخوابن

خب عزیزم چ اصراریه دیگ.بذار سقط کنه 

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
وااااا دوس نداشت چرا قبولش كرد جدايي اولين راه نيس اخرين راهه اينو بهش بگو

میگم که اجباری بود ازدواجشون