2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خدای من 😭فک میکردم فقط من اینطوریم منم خیلی خوابای چرت وپرت میبینم صبحا هم انگار کوه کندم

دقیقا ببین یه خوابایی میبینم که مزخرف چرت و پرت خسته شدم خیلی رو روانم تاثیر گذاشته خیلی زود عصبی میشم

دقیقا خییلی حس بدیه. ادم میخوابه ارامش بگیره از بس خواب میبینه شب تا صب دقیقا همونکه گفتی دهنش اسفالته.

من یه مدت همش از ته دلم موقع خواب دعا میکردم میگفتم خدایا دیگه نمیخوام خواب ببینم . چون صبش گاهی حس و حالمم بد میشد

الان خیلی کمتر شده یکم ولی بازم هست.

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
آیت الکرسی بخون ب آب بخور.....شاید استرس داری یا یه حرف که نمیتونی ب کسی بگی

ببین چند ساله 😭😭

استرس درس که دارم همش استرس درس دارم ولی فرداش از بس بی حالم نمیتونم باز درست درس بخونم همش میخوام بخوابم

دقیقا ببین یه خوابایی میبینم که مزخرف چرت و پرت خسته شدم خیلی رو روانم تاثیر گذاشته خیلی زود عصبی می ...

آره میدونم چی میگه منم یمدت اصلا خواب نمیدیدم الان جدیدا هرشب داستان دارم

دقیقا خییلی حس بدیه. ادم میخوابه ارامش بگیره از بس خواب میبینه شب تا صب دقیقا همونکه گفتی دهنش اسفال ...

واقعا منم خیلی اذیت میشم منم دعا کنم شاید خوب بشم خسته شدم بخدا اعصاب نمونده واسم