2789

بچه ها من ۱۵۰ گرم طلا داشتم که مقداری شو شوهرم خبر داشت و مقدار زیادیش بیشتر از صد گرم با پول و پس انداز خودم گرفته بودم

چند روز پیش یه بحثی پیش اومد دعوامون شد و قهر بودیم دیروز اومدم خونه ی برادرم شب نیومد دنبالم من خودم اومدم خونه دیدم طلاهامو برداشته میگه دیگه نمی خوامت برو طلاق تو بگیر دارم سکته میکنم چیکار کنم چه خاکی تو سرم بریزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلبم داره له میشه تمام دارو ندارمو برداشته میگه پاتو تو خونه بزاری میکشمت هنوز نیومده هرچی زنگ میزنم قطع میکنه پیام داده دیگه برنگرد هرچی گفتم من دوست دارم زندگیمو دوست دارم اصلا گوش نمیده میخوام خودمو بکشم حالم خیلی بده

مترس حالا اون یه زری زده

شوهر منم هرروز از این زر ها میزنه

میدونم الان دل تو دلت نیست،ولی مطمئنم دوباره باهم خوب میشین و با زبون خوش خودش طلاهاتو میده.

ولی وقتی داد،دیگه نگه ندار توی خونه،یا بذار بانک یا خونه پدرت

قلبم داره له میشه تمام دارو ندارمو برداشته میگه پاتو تو خونه بزاری میکشمت هنوز نیومده هرچی زنگ میزنم ...

زنگ بزن پلیس بیاد صورت جلسه کنه خب

مرا هزار امید بود و هر هزارش به گای سگ رفت....
دیده طلا گرون شد همچین کاری کرده مهریه چه قدر داری فاکتور طلاهارو داری یا ن ب لسم خودتن یا ن

فاکتور طلاهامم برداشته همش به نام خودم بود منتظرم بیاد اگه شر درست کنه زنگ میزنم ۱۱۰ میگم دزدی شده طلاهامو دزدیدن دیگه ای از سرم گذشته دارم دق میکنم

حالا این مسئله که میگذره و انشاالله بتونی حقتو بگیری ولی اگه از این آدم عن جدا نشی و مهریتو تا قرون آخر نگیری و باز بشینی باهاش به دلایل مختلف زندگی کنی دیگه حتی توو چاه لجن هم بیفتی حقته 💔

قلبم داره له میشه تمام دارو ندارمو برداشته میگه پاتو تو خونه بزاری میکشمت هنوز نیومده هرچی زنگ میزنم ...

ضعف نشون نده انقدر اویزون نباش هرچقدر ضعف نشون بدی اون بیشتر دور برش میداره. اصلا نترس بگوباشه طلاقمو میگیرم

ولی به اینجا گوش نکن شکایت مکایت نکن،فقط زبونی بترسون ضعف نشون نده خودش اروم میشه پشیمون میشه