2777
2789
عنوان

چند ماه بعد از سقط باردار شدید؟

2987 بازدید | 31 پست

سلام دوستان. کیا بچشون سقط شده؟ چند ماه بعدش اقدام کردید واسه بارداری؟ من جنینم ۱۸ هفتگی سقط شد خیلی دوست دارم دوباره زود باردار بشم . اخه دفعه قبل ۱ سال طول کشید تا باردار بشم 

هرچه در خاطرم آید تو از آن خوبتری...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم ۱۹ فروردین تو ده هفته سقط،داشتم به خاطر نبود ضربان

خودم دوست دارم بعد یه دوره پریود اقدام کنم دکتر گف سه ماه ولی اینم ده ماه طول کشید تا شد بازم تو دوراهیم

راضی ام به رضای تو ای مهربان ترین مهربانان

جنين قبليم دوماهگى سقط شد دوباره حامله شدم بدون حتى يك دوره پريود ولى چون بدنم ضعيف بود و… جنينم مشكل دار بود و مجبور به سقط اجبارى شدم. دكتر بهم گفت ٦ ماه اجبارى اصلا نبايد بشى. ولى بهتره يك سال صبر كنى كه خيالمون راحت بشه

عزیزم میتونم بپرسم چرا جنینت سقط شد؟

بخاطر تشخیص نادرست پزشک. باید سرکلاژ میکردم ولی دکترم نگفت . نارسایی دهانه رحم داشتم و جنین سالمم سقط شد

جنين قبليم دوماهگى سقط شد دوباره حامله شدم بدون حتى يك دوره پريود ولى چون بدنم ضعيف بود و… جنينم مشك ...

واقعا یعنی به خاطر اینکه فاصله ننداختید سقط کردید دومی رو

عزیزم دلیل سقطت چی بود؟ منم دوتا سقط  داشتم کلا دیر باردارمیشم .سقط اولم بعدسه ماهدکترگفت میتونی که نزدیک یه سال شددیگه رفتم دکتر محرک داد بهم .من هفت هفته بود رشدش متوقف شدچون مشکل انعقادی دارم 

سلام منم ۱۹ فروردین تو ده هفته سقط،داشتم به خاطر نبود ضربان خودم دوست دارم بعد یه دوره پریود اقدام ...

منم واقعا نمیدونم چقدر صبر کنم

جنين قبليم دوماهگى سقط شد دوباره حامله شدم بدون حتى يك دوره پريود ولى چون بدنم ضعيف بود و… جنينم مشك ...

وای عزیزم خدا بهت صبر بده. فکر کنم بعد از ی بار سقط دو سه دوره پریودی میشه دوباره اقدام کرد

منم واقعا نمیدونم چقدر صبر کنم

من صبر و تحمل سه ماه و شش ماه رو ندارم میخوام ازاد بزارم از خدا میخوام اگه به صلاحمه هر وقت خواست بهم بچه سالم بده