2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس و به خودتم استرس نده

منم هفته ٦، ٧، ٨ و ٩ خونريزى داشتم

يعنى قشنگ خون ميرفت ازم و معذرت مى خوام لخته بزرگى مى افتاد تو دستشويى

هر بار رفتم سونو و گفتن چيزى نيست بعضى وقتا جفت از پشت خونريزى مى كنه

لك اشكال نداره اگه خونريزى داشتى حتما حتما بلند شو برو سونو كه قلب جنين ديده بشه

الان هفته ١١ هستم خدارو شكر خونريزى فعلا قطع شده و لك بينى هم خيلى خيلى كم شده

ببین میخوای نوار بهداشتی بزار هی چک کن اگه تا شب دوباره اینجور شد با همون نوار بهداشتی برو بیمارستان بهشون توضیح بده نمون خونه خدای نکرده به نی نی چیزی نشه کارای سنگین انجام نده برو استراحت کن 

نترس و به خودتم استرس نده منم هفته ٦، ٧، ٨ و ٩ خونريزى داشتم يعنى قشنگ خون ميرفت ازم و معذرت مى خو ...

خداخیرت بده عزیزم باور کن بغض تو گلوم داشت خفه ام میکرد 

همین امروز ازم ازمایشادرار و خون گرفتن برای اطمینان دوباره نودم اومدم خونه دیدم یه کوچولو لکه بینی هست انقدر بی انرژی شدم فقط بغض تو گلومه

دعام کن

اگه درد يا سرگيجه دارى هم حتما به دكترت بگو ولى حتما حواست باشه كه اگه خدايى نكرده لكه ها بيشتر شد ...

نه سردرد و ...  نیست فقط اینو دیدم ترسیدم

نزدیک پریودم بود به تاریخی که قبلا میشدم 

بازم مرسی ان شاالله چیزی نیست

خداخیرت بده عزیزم باور کن بغض تو گلوم داشت خفه ام میکرد  همین امروز ازم ازمایشادرار و خون گرفت ...

استرس خيلى بده اصلا نگران نشو

البته من خودم با هر خونريزى تا خود دكتر گريه زارى مى كردم 😅

ولى بايد خودتو آروم كنى 

من خودم تو بارداریم تا سه ماهگیم آمپول پرولتون دپوت میزدم هفته ای یکی بعد استراحت مطلق بودم کارای خو ...

اره اولین فرصت میرم 

بازالان نواربهداشتی گذاشتم ببینم بازم پیش اومد میرمم بیمارستان

ممنون که وقت گذاشتی