2821
2789
عنوان

آیا داشتن سابقه صیغه برای مرد بده

297 بازدید | 26 پست

سلام

این سؤال فقط جنبه نظرخواهی داره و تجربه شخصی نیست.

فرض کنید یه پسر ۲۳ ساله فعلاً شرایط ازدواج دائم رو نداره؛ مثلاً دانشجوعه، تازه سر کار رفته یا سرمایه زیادی نداره.

برای اینکه از نظر جنسی تحت فشار نباشه، بیاد از صیغه شرعی استفاده کنه

یعنی بره پیش خانم های صیغهای

خانم هایی که در ازای ۲ تا ۳ میلیون تومن پول مهریه قبول میکنن تا یک ساعت با مرد مراجعه کننده صیغه محرمیت بخوانن و رابطه برقرار کنن

حالا فرض کنید این فرد توی مدت ۶ ماه، مثلاً با ۳۰ نفر خانم صیغهای این کار رو انجام داده.

یعنی ۳۰ بار بره پیش این خانم ها

سؤالم اینه:

1. به نظر شما این موضوع از نظر عرف جامعه، سابقه بد حساب میشه یا نه؟

2. اگه این آقا بعداً بخواد ازدواج دائم کنه و توی جلسه معارفه یا خواستگاری صادقانه بگه که چنین سابقهای داشته، ممکنه توسط خود دختر یا خانوادهش رد بشه؟

3. به نظر شما خانوادهها یا خود دخترها چقدر روی تعداد دفعات و نوع صیغههای قبلی حساس هستن؟

و حالا یه سؤال مستقیمتر:

اگه خودتون قصد ازدواج داشته باشید یا فرزند دختر بالای ۲۰ سال سن داشته باشید

و توی جلسه معارفه بفهمید طرف مقابلتون خواستگار خودتان یا دخترتان

۳۰ بار پیش خانمهای صیغهای رفته، واکنشتون چیه؟

ادامه میدهید ؟

یا جلسه خواستگاری و معارفه را ادامه نمی دهید؟

لطفاً بدون قضاوت شخصی و فقط از دید اجتماعی نظر بدید.

یک بحث را دارم مطرح میکنم و یک پاسخ کلی یا جزیی به سوالات بدهید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر خودشم مشکلی نداره زن آینده اش قبل ازدواج به خاطر رفع نیاز با ۳۰ تا مرد رابطه داشته باشه مشکلی نیست

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

اسی مطمعنی بیماری جنسی نداره؟ ۳۰ بار با کلی خانم؟ عیو

این ادم اگه گذشته طرف مقابل براش مهم باشه صددرصد مشکل داره چون خودش همه رو آباد کرده و این نشونه خودخواهی طرفه که اره این کار برای منمشکلی نداره برای تو مشکل داره بعدشم چه صیغه چه غیر صیغه این ادم از نظر من تعهد هم نخواهد داشت

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

اگه پسری با چنین شرایطی بیاد و در جلسه خواستگاری بشینه و زل بزنه بهمون و همچین چیزی بگه

چشمامون رو میبندیم

نفس عمیق میکشیم

و از ده تا یک میشماریم و فرصت میدیم خودش بره گوشه

و در صورت گم نشدن با لگد پرتش میکنیم بیرون👌🏻👌🏻

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

مثل اشغال یارو و پرتش میکنم بیرون ، من خودم پسرم و آدمی که با زیرشکمش فکر میکنه هزار تومن ارزش نداره برام. سی نفر؟ دختری که با اینجور آدما ازدواج میکنه حقشه هر روز عذاب بکشه

اول مریض میشه انواع مریضی ها الان همین زن های این شکلی دارن گسترش میدن

دوم این پسر دیگه بعدا دنبال ازدواج نخواهد بود چون عادت میکنه به همین صیغه ای ها و تنوع طلب میشه و دیگه بدرد ازدواج نمیخوره .

جای این کارا بره دنبال دخترایی که این شرایط رو قبول میکنن واسه ازدواج

درنهایت حالم بهم خورد ازین تاپیک

لایک نکنید .توروخدا 

اینکه برای نیاز صیغه و رابطه ی حلال داشته باشه بد نیست ولی اینکه توی ۶ماه با ۳۰ نفرباشه دیگه صیغه نیست خیلی کثیف کاریه می تونه تا ازدواجش با یه نفر باشه

بعدم اون خانم هایی هم که گفتید صیغه ای نیستند عزیزم صیغه هم مثل عقد دائم عده داره و یه سری شرایط اون خانمی که برای چندساعت با کسی میره عده نگه نمی داره و کارش زناست نه صیغه

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز