2777
2789
عنوان

برگردم یانه؟

159 بازدید | 12 پست

سلام 

من  ۱۷ سالمه وبا یکی از پسرای فامیل دوستم یعنی یکساله که توی رابطم ولی توی این یک سال خیلی اذیتم کرده و خیلی سختی کشیدم تا تونستم سر به راهش کنم و الان واقعا پسر خوبی شده اما بازم گاهی اوقات یه دروغای ریزی به من میگه که خیلی اذیتم میکنه 

الان سه روزه که ازش جدا شدم اما هی پیام میده و میگه برگردیم به رابطمون

به نظرتون چکار کنم برگردم یا نه؟!

خوشبخت کسےاست که شکوه رفتارش آفریننده لبخندِ زندگےبر لب های دیگرےباشد

نه عزیزمن وقتت واسه این خوشی های زودگذرتلف نکن من مخالف اشنایی قبل ازدواج نیستم ولی اخه توسن ازدواج نه ۱۷ مطمئن باش وقتی ۲۶ ۲۷ بشی حسرت می خوری چرابه جای این کارهادنبال تفریح سالم نرفتی

تو هیچ کس و نمیتونی عوض کنی 

اون داره فیلم بازی می کنه واست

گول نخور دختر😑

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزمن وقتت واسه این خوشی های زودگذرتلف نکن من مخالف اشنایی قبل ازدواج نیستم ولی اخه توسن ازدواج ...

من همین الانشم پشیمونم ولی دلم براش میسوزه

دلت نسوزه  عزیزم فکر خودت باش وقتت رو تلف نکن...

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
دلت نسوزه  عزیزم فکر خودت باش وقتت رو تلف نکن...

خوشبختانه ادمی نیستم که خیلی راحت وابسته شم ازین نظر راحت میتونم واقعا ترکش کنم

خوشبختانه ادمی نیستم که خیلی راحت وابسته شم ازین نظر راحت میتونم واقعا ترکش کنم

خیلی خوبه بهترین کاره😍

فقط فقط دلت به حال خودت وجوونیت بسوزه همین پسروقتی به سن ازدواج برسه میگه مااخلاقامون باهم جورنیست وتمام بقیش مهم نیست واسش.

فقط فقط دلت به حال خودت وجوونیت بسوزه همین پسروقتی به سن ازدواج برسه میگه مااخلاقامون باهم جورنیست و ...

پس ارزشی نداره من وقتمو براش تلف کنم

پس ارزشی نداره من وقتمو براش تلف کنم

نه واسه این ادم نه پسرای دیگه ای که تواین سن میان طرفت چون مطمئنن دخترزیباوباهوشی هستی پس وقتت واسه خودت وایندت بذارتادراینده موفق بودن هم به حسنات اضافه بشه وادمی که واقعالایقت بیادتوزندگیت یه خانوم موفق درس خونده اینده بسیاردرخشانی داره.

نه واسه این ادم نه پسرای دیگه ای که تواین سن میان طرفت چون مطمئنن دخترزیباوباهوشی هستی پس وقتت واسه ...

به امید خدا😍😍😍👩‍🎓👩‍🎓