2777
2789
عنوان

پریود با خون ریزی غلیظ و وجود لخته

60901 بازدید | 33 پست

سلام دوستان خوبم اول ازهمه بگم که همتون خیلی ماهید بعضی وقتا تو تایپیهای مختلف میگم کاشکی در دنیای واقعی هم ما دوستهایی مثل شما داشتیم 💝

دوما واقعا از مسئولین این سایت مچکرم خودم خیلی چیزها یاد گرفتم ودر بعضی مسائل هم راهنمایی نسبتا خوبی به بقیه کردم 🤣

سوال من اینه که این بار پری من خیلی عجیبه غلیظ و لخته لخته هست 

این نشون دهنده چیه ایا رحمم سرد شده ؟ 

خیلی ناراحتم که اینجوری شده در صمن من تو اقدامم دیگه داره یه سالی میشه 😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترا من چون پارسال دقیقا همین موقع باردار بودم و قلب تشکیل نشد و سنتی خودم سقطش کردم همش تردید دارم که نکنه بقایا مونده که دیگه باردارنمیشم البته من یه ماه بعدش سونو کردم و گفت دفع شده و زخامت اندومار ۸ بودکه خوب بوده ولی بازم میترسم 

خدایا چکار کنم باردار بشم کارم شده گریه و زاری 

دخترا من چون پارسال دقیقا همین موقع باردار بودم و قلب تشکیل نشد و سنتی خودم سقطش کردم همش تردید دارم ...

ربطی ب سقطت نداره حیلیا لخته خون میبینن ک طبیعیه

ان شالله بزودی باردار شی گلم 🤗

دخترا من چون پارسال دقیقا همین موقع باردار بودم و قلب تشکیل نشد و سنتی خودم سقطش کردم همش تردید دارم ...

فقط باید بهش فک نکنی من اون ماهی که پریودم داغون شده بود بعدش الکی اقدام میکردم میگفتم این ماه با این پری داغون عمرا بگیره چون دیگه بیخیالش بودم دقیقا همون ماه گرفت 😀

سلام خانمی نگا علت خونریزی غليظ و لخته زیاد بودن حجم خونریزی هست بدن برا این که بتونه دفعش کنه تبديل ...

ماههای پیش خیلی رازیانه وشیره و سیاهدانه تو اقدام میخوردم که بعدا شنیدم گفتن که باید تو پری میخوردی 

ولی یادم افتاد راستی از روز پنج پری پیش پیاز درمانی کردم ولی تا ده روز خوردم دیگه نخوردم  شاااید مال اونه 

عزیزم دستت درد نکنه یادم انداختی که چی خوردم راست میگی نکنه مال پیازه 

شنیدم پیاز درمانی هم خوبه امتحان کن

قربونت یادم انداختی ماه پیش از پنجم تاده روز پیاز درمانی کردم اصلا یادم نبود این حجم زیاد مال اونه

پس چقد پیاز درمانی خوبه از پنجم این بار هم بخورم