2821
2789
عنوان

دلم میخواست شوهرم بغلم میکرد🙃

1010 بازدید | 17 پست

نمیدونم چشه سر ی بحث الکی سرد شده باهام اصلا حرف نمیزنه:)

قبلا به وجودش تو زندگیم نیازی نداشتم ولی از وقتی باردار شدم انگار حسم بهش چند برابر شده

از فکر و خیال خوابم نمیبره:)

دلم میخواست تو این روزا محبت کردنش و ببینم نه بی محلیش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاش منم برگردم به روزهای بدون استرسم...

میشه برا منم دعا کنید؟

دعا کنید خدا به مامانم لیلا و داداشم علیرضا و من (آرزو) کنارهم عمرطولانی باسلامتی و بندگی و رزق بده.

هر موقع هم خواست ما ۳ تا رو با هم قبض روح کنه به بهشت ببره باهم...کنارهم باشیم

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

😑😑من بخاطر اینکه باهام سرد برخورد میکنه گفتمباردارم درس میخونم همزمانفشار روانی بی محلی های اینم ا ...

خدا بهت ارامش بده خواهرم سعی کن اروم باشی و فکرت رو ازاد کنی به چیزی های منفی فکر نکن

شما برید همین الان بغلش کنید ، چه اشکال داره شما پیش گام شید، اجازه ندید رابطتتون سرد شه🙂

خوابیده

انقدر دلم از همه چی پره انقدر همیشه با خودم در حال جنگ بودم که دیگه بدون اینکه تلاش کنم برای درست کردن چیزی فقط غصشو میخورم:)

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز