2821
2789
عنوان

به بازی های کثیف مادر شوهرم پی بردم

271 بازدید | 14 پست

۲۲ ساله ازدواج کردم مادر شوهرم اخلاقای خاصی داشت و آدم عجیبی بود همیشه پیش خودم میگفتم عقلش کمه و حالش دست خودش نیست یه موقع خوبه یه موقع بد موقعی که حالش بده پرش به پر من میگیره

کوتاه میومدم و گذشت میکردم وقتی بهم حرفی میزد تیکه مینداخت و...

از طرفی همسرم از لحاظ اقتصادی اصلا توی زندگی رشد نمیکرد و به شدت به خانوادش خدمت میکرد

من هم همیشه میگفتم پدر و مادرش هستن جای دوری نمیره و من هم همراهیش میکردم

ولی ذره ای برای من و همسرم ارزش قائل نبود و از اون طرف توقع داشت ولی ما دو تا کوتاه میومدیم

تا زمانی که من به خاطر یه سری مسائل خسته شدم و اعتراض کردم بعد این همه سال

و تازه مادر شوهرم خود واقعیش و نشون داد و فهمیدم این همه سال چه بازی کثیفی با من و پسر خودش کرده

باورم نمیشه یه مادر در این حد میتونه پست و بی رحم باشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اولین بازی کثیفی این بوده که همسر منو به شدت اعتماد به نفس رو ازش گرفته و علنا بارها گفته که تو که نمیتونی خونه بخری ما باید برات بخریم و آنقدر خودخواهه که حاضر نیست از کوچک ترین چیزها بگذره ولی این ادعاها رو میکنه که شوهر من نوکر دست به سنشون باشه و اصلا رشد و پیشرفت زندگی خودش بره تو اولویت دوم

تمام هدفش این بوده که ما رو تحقیر کنه به صورت ضمنی که خودش بالاتر از ما باشه

با روایت های دروغ از تربیت خودش که اینو به من القا کنه که من مادر خوبی نیستم برای تربیت بچم