2777
2789
عنوان

کیا رفتن بانه؟؟

100 بازدید | 8 پست

سلام خانما

همه میدونیم ک وسایل های بانه خیلی ارزون هست. 

کیا از بانه وسائل منزل خریدن؟

چون میخوام  از بانه جهیزیه بخرم

میخوام  بدونم ک کیفیت داره؟

ب درد جهیزیه میخوره؟ 

ممنون میشم اگر از تجربه های خودتون و یا آشناهاتون بگید . مرررسی😍

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفتم و خریدم

چ سالی خریدی و کلش چند درومد؟

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

من سال94

نزدیک شش یا هفت تومن

سرویس قابلمه، اتو پرسی، چرخ خیاطی، مایکروفر، چرخ گوشت، چندکاره، پلوپز، زودپز، سرویس قاشق و چنگال 18 نفره، سرویس چینی، کتری برقی

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
من سال94 نزدیک شش یا هفت تومن سرویس قابلمه، اتو پرسی، چرخ خیاطی، مایکروفر، چرخ گوشت، چندکاره، پلوپ ...

همه اینا با ۷ تومن؟؟؟؟

همه اینا با ۷ تومن؟؟؟؟

بله، واقعا هم راضیم، همه مارک دلمونتی

فقط چرخ خیاطی مارک مارشال 

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

همه رو بغیر از چرخ گوشت استفاده کردم، 

فقط توصیه می کنم اتو پرسی نخر و بجاش ظرفشویی بگیر، من جا نداشتم اون‌موقع نگرفتم، ساید هاشم قیمت خوب بودن، خودشونم ارسال میکردن