2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهصنط. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

خب بلد نیستن عمدی که اشتباه نمینویسن

املای بعضی کلماتم از یاد میره

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

من خودم از اون غلط املایی بگیرهای حرفه ایم

ولی تابحال با غلط املایی به شعورم توهین نشده😂😂😂😂😂😂😂

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

من حس نمی کنم به شعورم توهین شده ولی نگران میشم برای سطح سواد جامعه.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

اونا اشتباه مینویسن به شعورِ شما چرا توهین میشه؟؟؟؟😁😁

به شعور خودشون باید توهین بشه😏

منم همیشه تذکر میدم و خسته نمیشم

وقتیِ درستِ یه کلمه رو به یکی یاد بدم چقد انرژی مگه مصرف میکنم؟؟

هر چند گاهی ممکنه اشتباه تایپی باشه و غلط املایی نباشه

مثلا مایه رو یکی از دوستان نوشته بود مایع که خب ع و ه کنار همن و مشخصه اشتباه تایپی بوده و این تذکر دادن نداره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer