2777
2789
عنوان

بی مهری مادر😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4024 بازدید | 133 پست
امروز گفتم واگذارت میکنم ب بابام ک اون دنیا جواب بدی چطور ازبچه ش نگهداری کردی😭

عزیزم 😢😘واقعا من خودم مادرم موندم چرا این قدر بعضی مادرا بی رحمن مگه میشه اخه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
خب شماهم قیدشو برنه اون که اصلا شمارو به حساب نمیاره چرا اعصاب خودتو بهم میریزی موقعی که لازمش دا ...

امروز گفتم کسی ک برای مردن بچه نازنینم کنارم نبوده میخوام دیگه نباشه 

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاق نداره😥😥😥😥 یعنی انقد که از مادرم میترسم از خدا نمیترسم😢😢😢😢روانیه

😢😢😢😢😢

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"

بنظرم باید ترکش کنی😞😞😞😞البته این نظر شخصی منه

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰
مامان منم من و خواهرم رو بخاطر همین کار ترک کرد و الان زنِ اون اقاس😔البته ایکاش ما رفته بودیم بهزیس ...

چطور میتونن اینجوری باشن

اونم چون پاگیر ما شد این کارارو کرد

امروز گفتم کسی ک برای مردن بچه نازنینم کنارم نبوده میخوام دیگه نباشه 

من با اینکه خیلیا میگن مادره و حرمت و... 

اما خب فکرم اینجوریه که کسی که زندگی رو بهت تلخ میکنه اگه بتونی بهتره حدفش کنی از زندگیت 

الان نامزدم اما بعد ازدواج رابطه مو با مادرم به حداقل مقدار ممکن میرسونم

همسرمم در جریان شرایطم هست متاسفانه 😥😥😥😥

عزیزم انشالله خودت مادر میشی و حواست به بچت باشه و ازاین فکرا بیای بیرون و به اون خانم مثلا مادر عقل ...

بخدا برای یه جنینی ک حتی ندیدمش درحد یه تیکه لخته خون بود یک هفته تمام اشک ریختم میگم چطور اون انقدربی تفاوته 

داغونم😭

😲😲😲 😂😂😂😂😂😂اشتباه متوجه شدین این پست استارتر نیست

خیر پست استارتر نیست منکه نگفتم از استارتره😂😂😂

گفتن یه خانوم با بچه و متاهل به شوهرشون پیام میدان بچه هارو میذارم بهزیستی بیا منو بگیر

من اول شاخ دراوردم😨

بعد نفس راحت کشیدم😂😓

مهمترین احساس شما،احساسیه که به خودتون دارید
عزیزم ان شالله خودت مامان میشی و یه مامان خوب برای بچه هات🙏

ان شاءالله،همیشه میگم اگه مادرشم انقدرمحبت میکنم ک بچم غصه هرچی رو خواست بخوره الا محبت مادرفرزندی

چطور میتونن اینجوری باشن اونم چون پاگیر ما شد این کارارو کرد

مامان من ۵ سالم ک بود ب بابام خیانت کرد  بعدشم کم کم طلاق گرفت و با اون ازدواج کرد از اون ب بعدم تا الان ک نزدیک ۳۰ سالمه مهر و محبت ازش ندیدم

شمام زندگی خیلی سختی داشتی استارتران شالله از این ب بعدبهترین زندگی رو کنار همسرت داشته باشی و خدا بهتون بچه بده و پدر مادر خوبی براشون باشید

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
استارتر جان... ازخدا واست ارامش میخام 😢💝 لطفا دیگه سمتش نرو.... اصلا  فک‌کن وجود نداره.ا ...

امروز گفتم یادته گفتم کسی رو ندارم پول ندارم گفتی ب جهنم برو سرچهارراه وایسا خرجتو دربیار

گفتم ببین دنیاچرخیدوچرخید تو شدی محتاج پول من و شوهرم😭

تاتونستم احترام گذاشتم دیگه جایی برای احترام نذاشته😢

عزیزم عشق چیزیه که خدا تو دل هر کسی نمیذاره بعضی از آدما هرگز معنی زندگی و محبت رو نمیفهمن 

ناراحت نباش قوی باش خدا تو رو مادر میکنه و به بچه ات عشق میورزی 

ازش دوری کن تا جایی که ممکنه ازش دور شو تا کمتر آسیب ببینی 

به شوهرت و زندگیت بچسب اینکه محبت اونو گدایی کنی شوهرتو هم خسته میکنه 

میتونی عوض مادرت برای برادرت دورادور مادری کنی به خواهر و برادرات نزدیک شو حتی یه برادر میتونه در جریان یه سقط کنار خواهرش باشه 

فکر کن هرگز مادر نداشتی  

عزیزم‌ هرکسی که زایید مادر نمیشه رها کن این زن رو چرا وقتی اینقدر اذیتت کرده بازهم بهش میچسبی انشالل ...

منم ب شوهرم گفتم تونیاز کنارم نبود دیگه نمیخوام کنارم باشه و کلا قطع رابطه میکنم