2777
2789
عنوان

با همکار آقا که هی قصد داره

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبار که خورد بهت با کمی خشانت بگو فلانی رد میشی میخوری به ادم مگه فلجی مگه خدا زدت

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

یه بار تو خلوت بهش تذکر بده. بگو اوایل چیزی نگفتم فک کردم اتفاقیه، ولی حالا مطمینم تنت میخاره. یه باردیگه پات و از گلیمت درازتر کنی، آبرو حیثیت برات نمیذارم. حواست و جمع کن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

یبار که خورد بهت با کمی خشانت بگو فلانی رد میشی میخوری به ادم مگه فلجی مگه خدا زدت

این خوبه

اسی اینو بگو بهش

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

با توجه به محیط کار در وهله اول سعی کن یک گوشه باهاش حرف بزنی و شدیدا بهش اعتراض کنی و بهش بگی اگر این مسله تکرار بشه از طریق همسرتون باهاش برخورد خواهد شد . این جوری هم اعتراض کردی و هم به نوعی بهش فهموندید که با همسر و شریک زندگیتون خیلی رفیق و دوست و صمیمی هستی و خدایی ناکرده خلایی تو زندگیتون نیست

یه چن بار بگین همسرتون یا برادرتون کسی بیاد توی محیط کار جلوی چشمش ببینه، بعدشم خیلی آدما مریضن ولی ظاهرا آدمای خوبی ان! این آدم خطرناکه کلا! با همکارای خانوم دیگه مطرح کنین نسخه اشو بپیچین یجوری کلا بره از اونجا