2777
2789
عنوان

اگه برید خونه فامیل و بچه صاحب خونه

434 بازدید | 35 پست

مثلا ما امشب به مناسبت شب یلدا دعوت شدیم خونه خالم اینا، بعد خالم فقط دوتا پسر بزرگ داره اون کوچیکه ۲۵ سالشه؛ و خیر سرش تحصیل کرده اس؛ این میره تو اتاقش بیرون نمیاد شما باشین چیکار میکنین؟؟

بهتون بر نمیخوره؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهم برمیخوره ولی خب بنا به هر دلیلی تمایلی به حضور توی جمع نداره منظور حالا یا منزویه یا خوشش نمیاد ...

اخه تا حالا این مدلی نبوده امشب داره ادا در میاره

بنده خدا بذارین راحت باشن

نه چرا بربخوره

شاید علاقه به جمع و... ندارن

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

چرا بر میخوره اما به رفتار بزرگترا نگاه میکنیم ما هم داریم از این فامیلا یه بچه هام یاد دادم تحت هیچ عنوان حتی اونا صدا کردن هم نرن تو اتاقشون .اما پدر مادره خیلی رفت و آمدی هستن و البته که ما هم خیلی خیلی کم میریم احساس میکنم وقتمون تلف میشه اونجا

حالا به هر دلیلی با شماها حال نمیکنه شما شبت رو بگذرون و برو خونه دیگه دنبال چون و چرا نباش

منم باهاش حال نمیکنم ولی دلیل نمیشه بی احترامی کنه اون زیاد میاد خونه ما ولی مثل اون نمیرم تو اتاق خیلی کارش زشته توهین به مهمونه ما که مثل اینا هر هفته نمیریم خونشون که بخواد بره تو اتاق

منم با کسی حال نکنم میرم تو اتاق حالا میخواد بهش بربخوره یا نخوره، قبلا باهاش دعوایی چیزی نداشتین؟؟ ...

نه والا اونا زیاد میان خونه ما ولی ما شاید سالی دوبار ولی من تاحالا همچین کاری نکردم خیلی کارش زشته توهین به مهمونه

منم با کسی حال نکنم میرم تو اتاق حالا میخواد بهش بربخوره یا نخوره، قبلا باهاش دعوایی چیزی نداشتین؟؟ ...

منم باهاش حال نمیکنم ولی دلیل نمیشه بی احترامی کنه اون زیاد میاد خونه ما ولی مثل اون نمیرم تو اتاق خیلی کارش زشته توهین به مهمونه ما که مثل اینا هر هفته نمیریم خونشون که بخواد بره تو اتاق