2777
2789
عنوان

کمک فوری بارداری ممنون میشم

188 بازدید | 24 پست

دوستانی که تجربه ی منوداشتن لطفاکمکم کنن.هفته۳۲بارداریم الان۱۰روزه که باارز پوزش بیرون روی(اسهال) دارم شدید.دیروزبهتربودم امروزبازشدیدشد.دکترمم مرخصی زنگ زدم بهش منشیش گفت هفته دیگه میادکه خودم هفته دیگه نوبت چکاپ ماهانمه.شنیدم اسهال توبارداری هم خطرناکه هم علامت زایمان زودرسه.کسی این مشکلموتجربه کرده؟ممنون میشم کمکم کنین.خیلی نگرانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شنيدم خوب نيست  اما خودم اين هفته دوروز اين مشكلو داشتم چرا دكتر نرفتين تا اسهالتون زودتر ...

درمانگاه رفتم گفت مانمیتونیم کاری کنیم فقط اینومیتونم بگم که کم آبی بدنت ممکنه ازکیسه آبت کم کنه بدای بجه مشکل پیدابشه یادارویی بدیم بایدبری پیش دکترخودت که دکترمم ازشانسم مرخصیه.البته اینم بگم حرکتای بچه خیلییی خوبه.

ای باباگلاب ب روتون امامن اول تاالان بارداریم همش این مشکلوداشتم اصلانم چیزی نبوده اخرین بارم دیروزپیش دکترم بودم واسه معرفی نامه زایمان ک گفت هیچ مشکلی ندارم اشکال نداره طبیعیه بخاطرفشارمعده واختلالاتشه

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶