2777
2789
عنوان

تا به حال شده فقط بخاین بخوابین

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 43 پست
خب خیلی داروهای مختلفی هست، یکی برات عوارض داشته میشه عوضش کرد، چی میخوردی؟ عوارضش چی بود برات؟

سرترالین و بعد سه تا دارو عوض کردم ، بابام بهم میگفت زینب بی اعصاب منم خجالت کشیدم ولش کردم

😂😂😂😂 نمیدونم چرا تا پیکو خواندم خنده ام گرفت. آیفون خودکشی😬

حس میکنم به خاطر کسایی که از دست داده و کار و درسش حالش خرابه و گرنه چیزای دیگه ای که مثال زد چرت و پرته

حالش که خوب بشه یکم عقل داشته باشه میفهمه زندگی به این چیزا نیست واقعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم . آیفون چیه ، اگه میگفتی خونه یه چیزی . گور بابای مال دنیا . من گوشیم سر جمع ۷تومن هم نمی ...

پول ارث هم بهمون نرسید اتفاقا ، خونه مادربزرگمو نفروختن هنوز ، بابامم زمینش رو نمیفروشه که بتونه زندگی کنه

حس میکنم به خاطر کسایی که از دست داده و کار و درسش حالش خرابه و گرنه چیزای دیگه ای که مثال زد چرت و ...

آره احتمالا بخاطر افرادی که از دست داده ، حال روحیش خوب نیست ،انشاالله هیچ کس داغ عزیز نبینه💔

خودمم میدونم یکسال بود خوب شده بود ولی دوباره برگشت و الان نابود شدم

برای درمان اقدام نمیکنی

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

سرترالین و بعد سه تا دارو عوض کردم ، بابام بهم میگفت زینب بی اعصاب منم خجالت کشیدم ولش کردم

منم با سرترالین خوب نبودم، ولییییی اگه بابات همراه نیست باهات به کسی نگو دارو میخوری، لازم نیست همه بدونن. بعد یکمم طول میکشه ها تا اثر کنه، دو سه هفته

منم با سرترالین خوب نبودم، ولییییی اگه بابات همراه نیست باهات به کسی نگو دارو میخوری، لازم نیست همه ...

به مامانم گفتم مامانم هم نتونست زبونشو نگه داره به بابام گف