2777
2789
عنوان

تا به حال شده فقط بخاین بخوابین

314 بازدید | 43 پست

بچه ها من خوشگل نیستم ، گوشیمم آیفون نیست و هرچی تلاش کردم واسه کار نشد، سه تا مرگ رو تو یکسال تجربه کردم و بعد از حنگ وشرایط اقتصادی تو ترم جدید چند بار درسامو افتادم، از خودکشی هم میترسم ، فقط و بی حس بدون گذر زمان دارم اینستا اسکرول میکنم، من فقط زنده ام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوکی یعنی چی گوشیم آیفون نیست یعنی مایی که گوشیمون آیفون نیست بریم بمیریم؟

به نظرم حالت بده به خاطر اتفاقات اخیر داری به چیزای دیگه وصلشون میکنی

خودت رو جمع کن سخته نمیدونم چطوری ولی جمع کن خودتو

خیلی چیزایی که شاید خیلیا حسرتشو داشته باشن دارم ولی هیچوقت از زندگی راضی نبودم چون به شدت کمالگرام و این اذیتم میکنه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

مگ ب ایفونه

مگ ب خوشگلیه؟

داداش تو از درون باخودت حال نمیکنی

اگ ب ایناست چرا این همه سلبریتی معروف تو دنیا خودکشی کردن

ب نظرم شروع کن ب خودشناسی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○