2777
2789
عنوان

به فامیلای گدا گشنه مامانم چی بگم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 36 پست
نیازی نیست توضیح بدید .بگو بچه ی۱سابه چیزی متوجه نمیشه جشن خصوصی گرفتم براش باقی نیفتند تو خرج زیاد ...

میخوام حالشونو بگیرم خیلی توهین کردن نمیشه نگم

میخوام حالشونو بگیرم خیلی توهین کردن نمیشه نگم

همین که دعوت نکنی بزرگترین تو دهنی بهشونه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اصلا من درک نمیکنم چرا باید تولد نگیرین . بگیرین خودتون . تولد گرفتین؟ بله . ما رو دعوت نکردین ...

ببین میخوام یه چیز بگم عوض توهینشون

به روشون بیازم بفهمن حالو نیستم

خب حالا چرا انقدر فحش به اون بدبختا دادی

بگو دلت از مامانت پره که بیخیال فامیلاش نمیشه

مامانت میتونه فامیلاشو بزاره رو سرش ولی تو خونه خودش

اونجا خونه تویه اگرم خودت خرج میکنی و خرج جشناتو مامانت نمیده که خب دعوتشون نکن اگرم خرجشون مامانت میده که حق داره بنده خدا

بگو بجا اینکه بدم مردم بخورنتصمیم گرفتم خرج بچه خودم کنم

اون وقت میگن گداست

من خرج بچمم میکنم همشون در حسرت زندگی منن

ولی یه چیز هست تو ذهنم نمیدونم چجور بگم حالشون گرفته بشه

بگو جشن خصوصی خودمونی گرفتن و ب جای جشن مفصل تصمیم گرفتن طلایی چیزی بخرن ک پس انداز بزرگسالیش بشه ب ...

اون وقت میگن گشنه جیب مردمه نداره طلا بخره میخواد مارو تیغ بزنه! اینا یه وقیح هایی هستنا

هیچ موقع به اندازه ی خرجی که برای جشن میشه، جمع نمیشه.

اگه خواستی بگیری برای دل خودت بگیر و دخترت، نه اینکه اونا کادوهای خوب بذارند. اگر هم دلت نیست به جای جشن و دعوت، یه کار دیگه برای دخترت انجام بده، یا خانوادگی بگیرید.

بگو دخترم معذب میشه دوست نداره :))شوخی میکنم خب اصلا صداشو در نیار ولشون کن فقط بگو ترجیح دادم اینسر ...

من الان هم سر جشن اسم گذاری دخترم و هم سر دندونی خیلی بهم توهین کردن

میخوام یه چی بگم حالشونو بگیرم

اما نمیدونم چی

اون وقت میگن گداست من خرج بچمم میکنم همشون در حسرت زندگی مننولی یه چیز هست تو ذهنم نمیدونم چجور بگم ...

والا چی بگم

من اینو گفتم و دگ هیچ جشنی برای مردم نگرفتم

تو خونه برا خودمون گرفتم

❤خدایا شکرت

من الان هم سر جشن اسم گذاری دخترم و هم سر دندونی خیلی بهم توهین کردن میخوام یه چی بگم حالشونو بگیرما ...

همینی که دوستان گفتن خوبه اگه هم حرفی زدن بگو میخاستم ببینم فضول کارای ما کیه

خب حالا چرا انقدر فحش به اون بدبختا دادی بگو دلت از مامانت پره که بیخیال فامیلاش نمیشه مامانت میتونه ...

خرجشو که خودم میدم

خرج مامانمم من میدم عزیزم الان کدوم مادریه بیاد خرج بجه ای که دوتا جوون بالغ پس انداختن رو بده؟

مامانم میگه تو الان با خانواده شوهرت جشن بگیری من روم نمیشه بیام تو جمع خانوادگی اونا

مامان خنگم میخواد بره بگه آررره تولد نگرفت اونام خوشحال بشن

تولد بگیر اما اونهارودعوت نکن .ضرورتی ندارد هر سری قشون کشی کنن و بیان برن رو اعصابت

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏