2777
2789
عنوان

به فامیلای گدا گشنه مامانم چی بگم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 36 پست
هیچ موقع به اندازه ی خرجی که برای جشن میشه، جمع نمیشه.اگه خواستی بگیری برای دل خودت بگیر و دخترت، نه ...

من برا دخترم صدتا کار انجام میدم...همین دندونیش ۲۰۰ میلیون دادم واسش طلا

بحثم خرجم نبود

بحث اینه که ۲۰۰ و ۳۰۰ تومن توهینه از صد فحش بدتره

کاش دست خالی میومدن اما اینجور توهین نمیکردن

تولد بگیر اما اونهارودعوت نکن .ضرورتی ندارد هر سری قشون کشی کنن و بیان برن رو اعصابت

بحث اینه میخوام تولد بگیرم باخانواده شوهرم مامانم میگه من تو جمع اونا نمیام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث اینه میخوام تولد بگیرم باخانواده شوهرم مامانم میگه من تو جمع اونا نمیام

خب نیاد ..به بارم جدا بروخونه ی مامانت جشن ۳نفره بگیر

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

دو تا جوون بالغ پس انداختن یهنی چی متوجه نشدم

ولی حرف مامانت منطقی نیست ، خب نیاد اگر نمیخواد بنظرم چیز عجیبی نیست فامیل خودتو شوهرتو هم زمان دعوت نکنی .

اگر اصرار به جشن داری یک جشن واسه خانواده شوهرت بگیر .

یک جشن هم واسه خانواده خودت مامانتو بگو با کسایی که طرف خودتون اوکی هستی باهاشون اگرم فقط این طرف با مامانت خوبی که خب با مامانت یک کافی شامی رستورانی جایی بگیر بعدم با احترام بگو مامان جان خواستم معذب نشی

خرجشو که خودم میدمخرج مامانمم من میدم عزیزم الان کدوم مادریه بیاد خرج بجه ای که دوتا جوون بالغ پس ان ...

خوب مادرته بهش بگو دوبار دعوت کردم کادو خوب نیاوردن دیگه نمیخوام دعوت کنم

از طرفی فامیل مادرت ،همینقدر شان دارن تو نمی تونی عوصشون کنی

می تونی رفت وامدت رو باهاشون کم کنی

من برا دخترم صدتا کار انجام میدم...همین دندونیش ۲۰۰ میلیون دادم واسش طلابحثم خرجم نبودبحث اینه که ۲۰ ...

برای همین میگم عزیزم.

من خودم با جشن انچنانی اصلا موافق نیستم، چون یه عده میاند توی خونه زندگی ادم، بعد هم اعصاب خوردی، بعد مهمونی خونه ام که به شدت مهمونام عصبیم کردن و اصلا هم جلوشون به روی خودم نیاوردم، دیگه هرچی جشن و مهمونی هست خانوادگی میگیرم. اینقدر خرج کنیم و زحمت بکشیم بعد زوره اعصابمون خورد بشه.

اون وقت میگن گشنه جیب مردمه نداره طلا بخره میخواد مارو تیغ بزنه! اینا یه وقیح هایی هستنا

این جور شما میگین ک هر مدل کار کنین اینا ی چیز میگن ادمایی ک دوبار اومدن مراسم شما حتما دیگه باید متوجه بشن ک ندار نیستین اگه نداشتین همون دوتا جشنم نمیگرفتین با این اوصاف کلا بیخیال حرفاشون بشین هر مدل دوس دارین عمل کنین کم کم هم رابطتتون رو قطع کنین ارامشتونم بیشتره