2777
2789

دخترم بدنیا اومد اوایل سال ۴۰۴، یک هفته اومدن خوردن و تو جشن اسم گذاری بچم شام مفصل از بیرون سفارش دادیم ، هر خانواده حداقل ۵ نفر بودن و رفتنی هم گوشت قوربونی دادیم بردن و غذاهم اضافه اومده بود هر خانواده یکی دو پرس بردن..میوه و دسر و...۵۰۰ دادن به دخترم!

۸ ماه بعدش جشن دندونی گرفتم ۸ مدل فینگرفود و کیک آنچنانی و میوه و ...فقط ۲۵ میلیون هزینه فینگر فودا شد ،چند میلیون کیک و آش و.... بازم همون خانواده های ۵ نفره اومدن ۲۰۰ و ۳۰۰ گذاشتن تو پاکت ب عنوان هدیه، رفتنی هم اندازه یک هفته شون فینگر و کیک ومیوه اینا بردن

من همیشه تو مراسمات اونا زیر ۱ تومن نبردم تازه اونا با گدایی برگزار میکنن هرچی باشه

بحثم خرجی که کردم نبودا

این پولی که به عنوان هدیه دادن بخدا توهین به شعور و شخصیت آدمه ، این پولو بندازی صندوق صدقات قبولش نمیکنه، من خودم هر ماه ۱ تومن صدقه میزارم کنار ...اینم بگم وضعاشون نرمال رو به بالاعه...به روشون هم نیاوردم....

خلاصه تولددخترم نزدیکه میخوام هیچ کدومشون رو دعوت نکنم و کلا تولد نگیرم

حالا مامانم میگه اگه پرسیدن بگن چرا تولد نگرفت چی بگم؟

میخوام یه چیزی بگیم بسوزن و بفهمن حالو نیستیم و دیگه ارزش ندارن واسم

اگر پرسیدن چرا تولد نگرفتی چی بگیم؟ هم بفهمن خیلی از توهینشون ناراحت شدیم هم بسوزن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نگیری خب بگیر اونا رو دعوت نکن. فامیلای شوهرت دعوت کن یا چمیدونم دوستات

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

نیازی نیست توضیح بدید .بگو بچه ی۱سابه چیزی متوجه نمیشه جشن خصوصی گرفتم براش باقی نیفتند تو خرج زیاد بابت کادو

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بگو با گدا گشنه ها رفت و آمد نمی کنمخودت که بلدی😂

نمیشه که

یه جور بگیم از صدتا فحش بدتر باشه

چون کارشون از صدتا توهین بمن بدتر بود

اما همچنان تو روشون میخندم منتظر حالگیری ام

دعوت نکن عزیزم کسی مجبورت نکرده که اینا رو دعوت کنی میخوای واسه بچه جشن بگیری بچه رو شاد کن کمی باهاش بازی کن نه اینکه ۲۰۰ تا نره خر رو غذا بدی دوری و دوستی. من تازه اومدم ممنون میشم از تاپیکم دیدن کنی

چرا نگیری خب بگیر اونا رو دعوت نکن. فامیلای شوهرت دعوت کن یا چمیدونم دوستات

این کارو میخواستم بکنم

مامانم میگه فامیلای شوهرتو دعوت کنی من نمیام روم نمیشه تنها پاشم بیام جمعشون و غریبه ام و فلان

به نظرت چیکار کنم

بگو جشن خصوصی خودمونی گرفتن و ب جای جشن مفصل تصمیم گرفتن طلایی چیزی بخرن ک پس انداز بزرگسالیش بشه ب جای این ک بدن فامیل و تهش کادوی با ارزشی هم ازش برا اینده بچه نمونه