2777
2789
عنوان

شوهرمو چ جوری از خونه بندازم بیرون ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 25 پست
پول ک نمیدم بهش . خونه رو بفروشم پس . ولی قبل طلاق عر جا برم اینم میاد. یه مدت تو پروسه طلاق باید بر ...

پانسیون بگیر یه مدتی اگه هزینش رو داری فکر نمیکنم زیاد باشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

پول ک نمیدم بهش . خونه رو بفروشم پس . ولی قبل طلاق عر جا برم اینم میاد. یه مدت تو پروسه طلاق باید بر ...

دیگه روم نمیشه نداره مجبوری تو پروسه طلاقت بری خونه خواهرت اینجوری تا آخر عمر راحت میشی دیگه تو که خونه داری برو خدا را شکر کن گه خونه نداشتی باید اینو تحمل میکردی چون جایی هم نداشتی که بخوای بری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پانسیون بگیر یه مدتی اگه هزینش رو داری فکر نمیکنم زیاد باشه

اخه بچه ام نمیتونه پانسیون بمونه . ولی فکر خوبیه خونه رو بفروشم بعد طلاق دوباره بگیرم . با خواهرم حرف میزنم یه مدت اونجا بمونم

با وکیل مجرب صحبت کن تا بتونی بدون شکستن در خونه .وسایلاشو پس بفرستی خونه ی باباش ..خودتم یه مدت با به اسم دیگه برو خونه اجاره کن جای دیگه تا بتونه آدرس ازت پیدا کنه ...اومد در خونه رو هم داشت میشکست زنگ بزن ۱۱۰.بکو دزد اومده خونه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اخه بچه ام نمیتونه پانسیون بمونه . ولی فکر خوبیه خونه رو بفروشم بعد طلاق دوباره بگیرم . با خواهرم حر ...

آهان بچه داری سخته. اشکال نداره یه مدت پیش خواهرت باش کمک حالش هم میشی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اخه بچه ام نمیتونه پانسیون بمونه . ولی فکر خوبیه خونه رو بفروشم بعد طلاق دوباره بگیرم . با خواهرم حر ...

به چه دلیلی می خوای درخواست طلاق بدی؟منظورم اینه به قاضی چی میگی؟

حضانت بچه چی؟

نه خونه تو نذار فروش حیفه دیگه با این اوضاع اقتصاد ی نمی تونی خونه بخری خونه تو بده اجاره خودت برو مستاجر جای دیگه تا ریشه ش کنده شه بعد دوباره برو خونه خودت

به چه دلیلی می خوای درخواست طلاق بدی؟منظورم اینه به قاضی چی میگی؟حضانت بچه چی؟

اخه هم توان مالی نداره نه شغل ن درامد . ده ساله ازدواج کردیم این کلا ۴ سال بیمه اش رد شده همش بیکار بوده . بهش حضانت نمیدن . صلاحیت نداره ب خاطر همین نفقه

خونه ات رو نفروش از دستت میره مشکلت با شوهرت چیه ؟؟؟؟؟؟

اذیتم میکنه دیگه نمیتونم تحملش کنم همیشه میگذشتم از بدی هاش الان نمیخوام دیگه بگذرم . توان مالی نداره .نه شغل داره ن درامد. اخلاقش هم بده . با حرفاش اذیتم میکنه . خونواده اش هم کولی و بی شخصیتن . همش ببخشیدا مث حیوون گله ای میان تو خونم لنگر میندازن منتظرن ازشون پذیرایی کنم چند شبم میمونن . من چرا باید برای شوهرم و خونواده اش اذیت شم . حذفشون میکنم از زندگیم

اذیتم میکنه دیگه نمیتونم تحملش کنم همیشه میگذشتم از بدی هاش الان نمیخوام دیگه بگذرم . توان مالی ندا ...

اول دوسه بار باهاش اتمام حجت کن ،خواسته هات رو بگو ،

بگو برو سرکار

خرج زندگی رو بده

اگه خوب نشد برو رسمی از دادگاه درخواست طلاق کن

وبا مامور بیا از خونه بیرونش کنن وبعد تمام مغزی درهاتو عوض کن