2777
2789
عنوان

متفرقه

452 بازدید | 13 پست

سلام یک سوال دارم خانوم ها

می خوام بدونم آیا تویِ دورانِ عادت ماهیانه میتونیم شیو کنیم؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

اگ تونستی اره😐😐😐

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

آره

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب چ فایده ای داره شیو کردنش ؟ استفادش که نمیتونی بکنی    

مثل اینکه بابات برات یه دوچرخه بخره ولی نتونی سوار شی 

😂😂😂

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

چرانشه.استفاده ام نشه خودت اذیت میشی 

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢

خانوم هاازاین نظرکه دچارعفونت میشم یانه پرسیدم وگرنه من مجردم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

اون مال متاهل ها هستش من سینگل هستم

من همش اسم کاربریت رو میخوندم حلوا الوزرد دماوند 😂😂😂 چیه واقعا اسم کاربربت

به شدت به حلواعلاقه مندم واینه که اسم کاربریم حلوالوزه واین شیرینیه خوشمزه سوغات مادماوندی هاهست

به شدت به حلواعلاقه مندم واینه که اسم کاربریم حلوالوزه واین شیرینیه خوشمزه سوغات مادماوندی هاهست

جدی

چه جالب

دماوند کجاست مال چه استانیه

اسمشو شنیدم 

نوش جونت

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
جدی چه جالب دماوند کجاست مال چه استانیه اسمشو شنیدم  نوش جونت

استان تهران