حلوالوزدماوند مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37180 عنوان متفرقه 452 بازدید | 13 پست سلام یک سوال دارم خانوم هامی خوام بدونم آیا تویِ دورانِ عادت ماهیانه میتونیم شیو کنیم؟ یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم 1397/02/13 | 12:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
77_rozgol عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 30950 اگ تونستی اره😐😐😐 تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته لبخند بزن دوستم :)
نینیدونه عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 22618 آره من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 من همش اسم کاربریت رو میخوندم حلوا الوزرد دماوند 😂😂😂چیه واقعا اسم کاربربت **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 خوب چ فایده ای داره شیو کردنش ؟ استفادش که نمیتونی بکنی مثل اینکه بابات برات یه دوچرخه بخره ولی نتونی سوار شی 😂😂😂 **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 خوب چ فایده ای داره شیو کردنش ؟ استفادش که نمیتونی بکنی چرانشه.استفاده ام نشه خودت اذیت میشی السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
حلوالوزدماوند مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37180 خانوم هاازاین نظرکه دچارعفونت میشم یانه پرسیدم وگرنه من مجردم یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
حلوالوزدماوند مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37180 خوب چ فایده ای داره شیو کردنش ؟ استفادش که نمیتونی بکنی اون مال متاهل ها هستش من سینگل هستم یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
بیشل عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 2476 چرانشه.استفاده ام نشه خودت اذیت میشی اخه تو پری هم شیو کردنش یجوریه
ويولت عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 5273 تو دوران پريودى حموم نرى بهتره چه برسه به شيوچون حموم رفتن تو دوران قاعدگى رحم رو سرد ميكنه
حلوالوزدماوند مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37180 من همش اسم کاربریت رو میخوندم حلوا الوزرد دماوند 😂😂😂 چیه واقعا اسم کاربربت به شدت به حلواعلاقه مندم واینه که اسم کاربریم حلوالوزه واین شیرینیه خوشمزه سوغات مادماوندی هاهست یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 به شدت به حلواعلاقه مندم واینه که اسم کاربریم حلوالوزه واین شیرینیه خوشمزه سوغات مادماوندی هاهست جدیچه جالبدماوند کجاست مال چه استانیهاسمشو شنیدم نوش جونت **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
حلوالوزدماوند مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37180 جدی چه جالب دماوند کجاست مال چه استانیه اسمشو شنیدم نوش جونت استان تهران یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم