2777
2789
عنوان

زنی که به واسطه طلاق سالها از بچه هاش دور بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 78 پست
دخترش کسی بهش چیزی نگفته خودش ۸۰ درصد شک کرده

به نظرم اگر میخواد از لحاظ ذهنی آروم بشه اول از همه باید با ارامش دنبال حقیقت باشه و وقتی فهمید مادرش کجاست بهش سر بزنه و ببینه جریان چیه .

یا مادر بچه رو نخواسته یا مادر مجبور شده که بچه رو ول کنه ،

در هر دو صورت اون دختر همه چیز رو میفهمه و یه عمر تو باتلاق شک و توهم نمیمونه .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه لحظه تصور کن دختر شده ۲۰ سالش هر روز زجه میزنه از ته دل گریه میکنه و مامان مامان میکنه؟؟ مادری که ...

خب چرا تو ۲۰ سالگی دنبال مامانیه که ندیدتش

خب بره دنبال رشد خودش

فکر میکنی دختر ۲۰ ساله مادر دار مشکل نداره؟

در کل سعی کنه مستقل باشه و بینیاز از مهری مادری که نداشته.

خدا یا شکرت 🌹
سلامینفر تعریف کرد دوتا پسر داییش تو سن کم مثلا ۲۵ ۲۶ تو دو سال پشت سرهم در اثر حادثغ فوت شدن هر کدو ...

مگه میشه،؟؟😭😭اخی الان بچه ها دلتنگ نیستن ؟؟

🤍🖤تو باب حاجاتی حسین،منه خیالاتی حسین🖤🤍

من دیدم

زن ساده ای بود فکرش کار نمیکرد شوهر نازنینش فوت شده بود و از نظر روحی ثبات نداشت نمیتونست درست رو از غلط تشخیص بده

خانواده خودش می گفتن جوونی باید ازدواج کنی نمیشه همیشه اینجا بمونی

خانواده شوهرش هم گفتن ازدواج کنی بچه ها رو ازت میگیریم

از اینجا رونده از اونجا مونده شده بود حتی نمیذاشتن بره توی خونه خودش زندگی کنه کلا مسیر ها رو براش بستن و اون هم انقدری شهامت نداشت که بتونه راه خودشو پیدا کنه

رفتن دادگاه قاضی هم این زن رو به اشتباه انداخت بهش گفت تو که بالاخره مجبوری بچه ها رو بدی الان بده که آسیب نبینن

دقیقا برعکس گفت چون توی سن کم بچه ها رو ترک کرد بچه ها به شدت آسیب دیدن

جالب اینجاست تا هشت سال بعد از اینکه بچه ها رو ازش گرفتن ازدواج نکرد و بچه هاش رو میتونست پیش خودش نگه داره ولی مقاومت های ذهنی بزرگتر های کم عقل این آسیب روحی روانی جدی رو به اینا وارد کرد

من موندم اون قاضی چطوری میخواد جواب این مادر و دو تا بچه هاش که پر از تروما شدن رو بده ؟

این مادر هشت سال به جای دو تا بچه هاش زانوهاشو بغل میکرد ۱۷۰ قدش بود وزنش شده بود ۴۰ کیلو

ولی متاسفانه وقتی آدم فکر میکنه هیچ راهی نداره واقعا دیدش تونلی میشه و هر چیزی که نور افتاده باشه رو میبینه و راه هایی که وجود دارن رو هم نمیبینه

اصلا نمیشه شخص خاصی رو قضاوت کرد

ترکیبی از تصمیم های پشت سر هم و رفتار های پشت سر هم آدماست که اینطوری آسیب به وجود آورده

بری با تک تک شون حرف بزنی همه شون به زعم خودشون صلاح بچه ها رو میخواستن

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خب چرا تو ۲۰ سالگی دنبال مامانیه که ندیدتشخب بره دنبال رشد خودش فکر میکنی دختر ۲۰ ساله مادر دار مشکل ...

نامادری داره اما هیچوقت نذاشتن بفهمه نامادری هست از صد تا مادر بهتر و مهربون تره براش اما حق داره خون خون میکشه 💔💔

من یکی رو میشناسم زن یه پزشک بود دو تا بچه یک سال و ۶سال داشت. دیپلمم نداشت خیلی هم خوشگل بود. شوهرشم خیلی خوب بود این هار شده بود. از بس گفتن خوشگلی فلانی. طلاق گرفت و سه بار هم ازدواج مجدد کرد. حتی یکبارم سراغ بچه هاشو نگرفت. مادر بد هم زیاد داریم. مرد هنوزم مجرد

من یکی رو میشناسم زن یه پزشک بود دو تا بچه یک سال و ۶سال داشت. دیپلمم نداشت خیلی هم خوشگل بود. شوهرش ...

بد بودنش به کنار یعنی میشه آدم دلش برای بچه اش تنگ نشه!؟؟ اونم مخصوصا دختر 💔

من دیدمزن ساده ای بود فکرش کار نمیکرد شوهر نازنینش فوت شده بود و از نظر روحی ثبات نداشت نمیتونست درس ...

همسر منم فوت شده دو تا بچه دارم. بمیرم هم ولشون نمیکنن. خیلی برام سخته اما نمیتونم ازشون جدا بشم

همسر منم فوت شده دو تا بچه دارم. بمیرم هم ولشون نمیکنن. خیلی برام سخته اما نمیتونم ازشون جدا بشم

الهی سایه ت همیشه بالا سرشون باشه گلم خدا رو شکر میکنم عزیزم و برای بچه هات دعای خیر میکنم

این دو تا بچه ای که گفتم آسیب های روحی بسیار جدی ای دیدن باز یکی شون خوبه و با نزدیک شدن به خدا و انجام تراپی به مدت طولانی خیلی بهبود پیدا کرد ، ولی اون یکی که بزرگتر بود انواع اختلال های روحی روانی توش هست متاسفانه چون موقعی که مادر ترکش میکرد سه چهار سالش بود و همه چیز رو میفهمید

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

نامادری داره اما هیچوقت نذاشتن بفهمه نامادری هست از صد تا مادر بهتر و مهربون تره براش اما حق داره خو ...

نه اینا حرفه

چون خوشی زده زیر دلش

ذهنش میگه مادر خودم چیز دیگه ست.

خیر از کجا معلوم

خدا یا شکرت 🌹