2777
2789
عنوان

زنی که به واسطه طلاق سالها از بچه هاش دور بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 78 پست
عزیزم..خدا ب دلش ارامش بده..سخته براش...بعدم ببینش ک چی؟؟...زندگی بچرومختل کنه برا چی...سخته چقد شرا ...

یعنی هیچوقت نباید بیاد بگه من مامانتم؟؟ حتی موقع عروسیش ؟؟؟؟؟؟

🤍🖤تو باب حاجاتی حسین،منه خیالاتی حسین🖤🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین چه بلایی سرش اوردن که راضی شد از پاره ی تنش بگذره

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

خب چرا نمیشه ؟؟؟ یعنی خیلی کار راحتیه؟؟؟ خب سواله برام

ببین من خودم اگه بخاطر بچم نبود خودکشی میکردم. میخام بگم مادر همه چیز رو بخاطر بچه تحمل میکنه ولی گاهی ببین دیگه چی میشه که مادر میره. من که نتونستم

زن داییم عاشق یکی شد از داییم جدا شد قشنگ این جمله رو گفت میخوام همه گذشتم فراموش کنم برم سراغ زندگی ...

وای چقدر سخت دخترش چیزی نمیگه؟؟؟ الان چند سالشه

برای همینه که میگن زن مرده رو زنش بده

زن طلاق داده رو ع...ش بده

مخصوصا اگه مرده بچه داشته باشه

آدم بود مادر بچش باهاش می ساخت

چون واقعا یه زن باید به جون رسیده باشه که از جگرگوشه اش بتونه بگذره

پ.ن: استثنا هم هست اما استثنا قاعده رو نفی نمی کنه

چون قرار نیست پاسوز بچه بشنچون بعضی مردا نفقه بچه رو نمیدن و کلی تهمت میزنن پس بذار مسئولیت بچه با خ ...

یه لحظه تصور کن دختر شده ۲۰ سالش هر روز زجه میزنه از ته دل گریه میکنه و مامان مامان میکنه؟؟ مادری که هیچوقت ندیدتش نظرت چیه؟؟🥲💔

ما داشتیم توی اقوامخانواده زنه بهش فشار اوردن بچرو بهش بدهولی خوب زنه یکم ساده هست

خب چیشد بعدش 🥲

چند سال از بچش دور بود و بچه دختر بود یا پسر

سلام

ینفر تعریف کرد دوتا پسر داییش تو سن کم مثلا ۲۵ ۲۶ تو دو سال پشت سرهم در اثر حادثغ فوت شدن هر کدوم دو بچه داشتن و شیر خواره بودن یکی از بچه ها عروس های دایی هر دو بچه ها رو گذاشتن پیش مادربزرگ پدربزرگ و رفتن ازدواج کردن هر دوتا عروس و پدر بزرگه هم فوت کرد مادربزرگ پیر داره نکهداری میکته با وضع مالی بد تحت پوشش کمیته گفت عروس ها اصلا سراغی از بچه ها نمیگیرن

پسرها شغلشون ازاد بوده

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗