2777
2789
عنوان

بخاطر پول با این اوکی شدم

207 بازدید | 24 پست

قیافش بد نیست قدشم بلنده قبلا با یکی بودم اصلا پول نداشت ولی باهاش ساختم بهم حیانت کرد ولی این دیگ فرق داره ادعای داره خیلی دوسم داره یکی از دلایلی که باهاش اوکی شدم پولشه ولی فکر کنم اونقدارم ک میگه پولدار نیست از رو گوشی دستش و اینا میگم میگه پدرم نمایشگاه ماشین داره ولی بهش نمیخوره نمیدونم چرا هنوز دیت نرفتیم ماشین پارس داشت چند روز پیش فروخت الان بی ماشینه!ولی میگه ماشین مامانم هست با بابام میگه بوتیک داره نصف نصف نمیدونم گدشی دستشم سامسونگ قدیمی

کار درستی نیست برای پول وارد رابطه بشید.

دانشجوی حقوق | پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دروغ میگه پولدار مشخصه

پسرا برای مخ زنی طعمه هاشون دروغ زیاد میگن

شوهرم میگه حرف مردا بدون سند و مدرک مفت گرونه

برو دیت اگه دستو دلش لرزید برای خرج ی رستوران بدون چس نداره فقط ادعا و دروغ و نمایشه

از مولش برا من هزار تومنم خرج نکرده

خب پس چرا پولش برات مهمه؟ اخلاقش چطوره؟

دانشجوی حقوق | پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

خیلی ساده ای

دقیقا .پسرایی که میخوان با نمایش پولداری دخترو فریب بدن دقیقا همون پسرا دخترو میتیغن و از دختر دزدی میکنن

نشون میدن پولدارن دختر ساده باور میکنه یدفه میگن چک دارم قسط دارم پول و طلای دخترو بالا میکشن

بعدشم یا دخترو تهدید میکنن یا غیب و بلاک

چرا

آخه با گوشی دارایی طرف رو میسنجن؟!

پدرشوهرمن یکی از بازاری های سرشناس تبریز هست نه تاحالا گوشی خاصی دستش گرفته نه لباس و... برای خودنمایی، ولی اونقدری داره که میتونه چندین کارخونه تاسیس کنه

درضمن با پسربازی و عوض کردن کیس های متعدد خودت رو بدبخت نکن

معلومه کم سن هستی