2777
2789
عنوان

پشیمونیاتون چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 77 پست
اگه ازدواج نکرده بودم که عین سگ پشیمون نبودم ، من پسوند فامیلیم مجرده به همین دلیل اسم پروفایلم رو گ ...

اها چه جالب 😄ای بابا دور از جونتون ان شاء الله شرایط بر وفق مرادتون پیش بره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درس خوندم لیسانس مهندسی گرفتم کارمم جور شد تو کارخونه ای ولی ازدواج کردم بچه دارم دیگ نمیتونم تو همچ ...

اره اینم هست

خانما هر چقدرم پیشرفت کنن بازم این وسط بچه مانع میشه. البته بچه خوبه ها ولی اینکه تمام مسئولیتش گردن نادره خوب نیست

۱۴۰۴/۷/۲۵

اره خب ولی گاهی ادم میذونه و میره کار اشتباهو میکنه تحت تاثیر احساسات قرار میگیره متاسفانه

من تو همین موقعیت بودم ولی الان که فکر میکنم اون موقع خسته و درمونده بودم فکر میکردم با اون کار میتونم شرایط رو بهتر پیش ببرم

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

از اینکه پارسال دوخواستگار همزمان برام اومدولی هردو رو باهم پیش نبردمیکیشون ک خیلی پسندیده بودمش بعد ...

اخی قسمت نبوده عزیزم منم امسال همینطور برام پیش اومد یکی اومد خواستگاری مهرش به دلم نشست ولی سر یه مسئله قهر کرد رفت بعد از یکی دو ماه دوباره برگشت ولی من غرورم بهم اجازه نداد که بخوام ببینمش اونم سریع بعدش ازدواج کرد روزی که توی بازار با خانوش و مادرش دیدمشون غم عالم به دلم نشست ولی الان یکماهی هست دیگه حالم خوبه و دیگه بهش فکر نمیکنم

پشیمونی بابت کارام نداشتم اکثر اوقات چون هرچی از دستم برمیومدس طبق شرایطمولی از اینکه نمیتونستم شرای ...

ان شاء الله مشکلاتتون توی زندگی کم و اسون باشه و همیشه خوشال از وضعیتتون باشید ❤️

وای چه اشتباهی 🤦🏻♀️ نه بخاطر اینکه پول ندارید بخاطر اینکه حداقل هشتاد درصد راهو رفته بودید ،نمیشه ...

۱۰ سال گذشته از دانشگام دیگه نه حوصلشو دارم نه وقتشو با دوتا بچه... فکر کردم بچه تموم میشه ب من نمیرسه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
چرا باخاله که ،درسته تاپیکای مسخره زیاد هست خودمم تاپیکای مسخره زیاد میزنم ولی گاهی از بعضی تاپیکا د ...

اره ولی خیلی چیزاش رو مخه کاربر بی فرهنگ هم زیاده داره

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

پشیمونم که چرا خواستگار پر و پا قرص مو جواب رد دادم و با شوهر سابقم دوست موندم تا اومد خواستگاری و ا ...

الهی عزیزم ان شاء الله زندگیتون روال درستی رو پیش بگیره و خوشحالی و خوشبختی نصیب دلتون بشه ،تو دوران دوستی نسبت به همسرتون شناخت پیدا نکردید؟؟