2777
2789
عنوان

بخاطر پول با این اوکی شدم

297 بازدید | 52 پست

قیافش بد نیست قدشم بلنده قبلا با یکی بودم اصلا پول نداشت ولی باهاش ساختم بهم حیانت کرد ولی این دیگ فرق داره ادعای داره خیلی دوسم داره یکی از دلایلی که باهاش اوکی شدم پولشه ولی فکر کنم اونقدارم ک میگه پولدار نیست از رو گوشی دستش و اینا میگم میگه پدرم نمایشگاه ماشین داره ولی بهش نمیخوره نمیدونم چرا هنوز دیت نرفتیم ماشین پارس داشت چند روز پیش فروخت الان بی ماشینه!ولی میگه ماشین مامانم هست با بابام میگه بوتیک داره نصف نصف نمیدونم گدشی دستشم سامسونگ قدیمی

چرت داره میگه پول نداره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

حاضرم شرط ببندم از قبلیه بی پول تره

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم خیلیا بلف میزنن بعضیام در قید آیفون نیستن و گوشی سامسونگ قدیمی از نظرشون بهتره و باکیفیت تا خراب نشه براشون مهم نیست مدل بالاترشو بخرن

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
اره یهو تصمیم گرفت ماشین بفروشه.... پسر عمو شوهر من این مدلی بود هربار یه ماشین میبرد سرقرار بعد میگ ...

یهو نه پدرش فروخته بود به اسم پدرش بوده خواسته معامله کنه

یا بی پول یا خسیس یا دروغگو یا اختیار پولاش نداره ک در هر صورت بدرد نمیخوره😂😂😂

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

طبق تعریفات من فکر میکنم داره دروغ میگه .....

روزا اول باهم بودیم میگف اره من غیر ایفون نمیگیرم دستم و فلان چند روز پیش رفته بوو گکشی خریده بود بعد فهمیده بود مشکل داره