2777
2789
عنوان

بخاطر پول با این اوکی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 52 پست
یا بی پول یا خسیس یا دروغگو یا اختیار پولاش نداره ک در هر صورت بدرد نمیخوره😂😂😂

اختیار پولشو که میدونم داره خسیس چند وقت پیش گف برام شارژ بزن ۵۰ زدم دو بار گفت شماره کارتت بده بزنم گفتم نمیخوام

بهش گفتم حس میکنم داری بهم دروغ میگب یکی دوبار غیر مستقیم اینجوری گفتم گفت نه اینجوری نیست اصلا

اگه دروغ نمیگفت ، قطعاً با حرفی که بهش زدی ناراحت میشد که به حرفاش شک داری .. عزیزِ من نمیشه که یهو ماشین بفروشه ، گوشی دستش سامسونگ باشه و . ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دروغ نمیگفت ، قطعاً با حرفی که بهش زدی ناراحت میشد که به حرفاش شک داره .. عزیزِ من نمیشه که یهو ...

همه فهمیدن باهاش رفتم تو رابطه چه غلطی کنم🤣 اللن قسمش میدم جون مادرم ببینم دروغ گفته یا ن

وایسا قسمش میدم جون مادرش ببینم تاحالا دروغ گفته یا ن

لباساش چجوریه اینو بگو مردا یی که پول دارن اگ سالی یبارم لباس بخرن لباس گرون میخرن اگ لباساش ارزونه شک نکن فقیره

من تورا چون جان خود میدانمت.....

همه فهمیدن باهاش رفتم تو رابطه چه غلطی کنم🤣 اللن قسمش میدم جون مادرم ببینم دروغ گفته یا ن

بقیه رو بیخیال بگو مناسب هم نبودیم ، خودتو با رابطه های اینجوری و آدم دروغگو بی ارزش نکن ، قسم بخوره هم ممکنه قسمشم دروغ باشه

بقیه رو بیخیال بگو مناسب هم نبودیم ، خودتو با رابطه های اینجوری و آدم دروغگو بی ارزش نکن ، قسم بخوره ...

ن مادرش خیلی براش مهمه اینو میدونم حالا بزار ببینم چ میگه

لباساش چجوریه اینو بگو مردا یی که پول دارن اگ سالی یبارم لباس بخرن لباس گرون میخرن اگ لباساش ارزونه ...

لباساش بد نیست ولی این لباس نباید تن کسی باشه که پدرش نمایشگاه ماشین داره

بقران فقیره 😑شک ندارم لارجه؟؟ برات خرج میکنه

دیت نرفتیم هنوز ولی خیلی ادعا عاشقی داره

چند وقت پیش با هزار تا ناراحتی شارژ خواست براش زدم گفت شماره کارتت بده گفتم نمیخواد دو سه بار گف بعد بیخیال شد بعد اون سیمکادتم مال خودش نبود به اسم داداشش بود منم چیزی به رو خودمنیاوردم

لباساش بد نیست ولی این لباس نباید تن کسی باشه که پدرش نمایشگاه ماشین داره

همین من خودم شرایط مالیم خوبه الان یه کم ب مشکل خوردم.... شوهرم بخاطر منو بچها دیر ب دیر لباس میخره وقتی هم میخره بهترینشو میخره دیگ متاهلم هس حالا فک کن مجرد ک خرج کسی رو نمیده باید لباسش تا چ حد گرون باشه

دیت نرفتیم هنوز ولی خیلی ادعا عاشقی دارهچند وقت پیش با هزار تا ناراحتی شارژ خواست براش زدم گفت شماره ...

🤣🤣🤣🤣🤣خدا نکشت فک کن یه نمایشگاه دار بگه برام شارژ بزن

همین من خودم شرایط مالیم خوبه الان یه کم ب مشکل خوردم.... شوهرم بخاطر منو بچها دیر ب دیر لباس میخره ...

نمیدونم حرفاش و چسی هاش و کلماتی که به کار میبره ادمی مولدار نشون میده ولی حسم یه چی دیگ میگه گوشی دستم ک دیگ هیچ😂😂